Sivasspor Tesislerinde teknik direktör Rıza Çalımbay nezaretinde gerçekleşen antrenmanı Başkan Vekili Erdal Sarılar'da izledi. Bursaspor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular için yenilenme çalışması olarak geçen antrenmanda, kadroda yer almayan oyuncular ise ısınma koşusunun ardından açma germe egzersizleri yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise yarı saha çift kale maç yapan kadroda, sakatlıkları bulunan Hayrettin Yerlikaya ile ülkesinin milli takımında yer alan Faty katılmadı.

İdman öncesi bir açıklama yapan Başkan Vekili Erdal Sarılar şike soruşturması kapsamında cezaevinde bulunan başkan Mecnun Otyakmaz'ın doğum gününü kutladı. Sarılar, "Bugün başkanımızın doğum günü. Bizde takım olarak başkanımızın doğum gününü kutluyoruz. Bursaspor galibiyetini başkanımıza armağan ediyoruz ve kendisine buradan sevgiler gönderiyoruz. Doğum günü kutlu olsun. İnşallah en kısa sürede çıkar ve maçlarımızı birlikte izleriz" dedi.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, "Başkanımızın burada olmasını ve onun doğum gününü hep beraber kutlamayı çok isterdik. Maalesef şanssız günler yaşadık. Sezon başından bu yana da yaşıyoruz. Buna rağmen sonuna kadar mücadelemizi gösteriyoruz. Bursaspor galibiyetini başkanımıza armağan ediyoruz. Zorlu bir deplasmanda çok iyi bir galibiyet aldık. Çünkü Bursasspor takımı gerçekten çok iyi bir takım. Bizim son zamanlarda oynadığımız en iyi maçlardan bir tanesi idi. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. İyi yerlere gelmek istiyorsak böyle galibiyetler almak zorundayız. Ama bu seneki ligde ne üzülecek ne de sevinecek zamanımız var. Arkamıza bakmadan önümüze bakmamız gerekiyor'' diye konuştu. 

Takım Kaptanı Uğur Kavuk da Başkan Mecnun Otyakmaz'ın doğum gününü takım olarak kutladıklarını belirterek, ''Bursasspor galibiyetini başkanımıza armağan ediyoruz. İnşallah en kısa sürede çıkar ve bizim aramızda olur. Onu bekliyoruz" dedi.



HY(EA/Aİ)