4-0 biten maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bursaspor ile 3 günde ikinci maçı oynadıklerını belirterek, "Ben ilk maçta aldığımız skora inanamamıştım. Bizim takımımız o değildi. O gün bütün aksikilikler bizi buldu. Bugün hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Maçın başından sonuna kadar mükemmel oynadık. Attığımız kadar da kaçırdık. Bursa mükemmel bir takım. Bugün defans ve ofans anlamında mükemmel işler yaptık. Play-off'a iyi başlamak çok önemliydi. İyi başladık. Bugün kötü oynadığımız maçı telafi ettik. Bunu arkadaşlarımıza da iletmiştik. Bizi zor maçlar bekliyor. İki üst üste deplasman maçı var. Oradan da puanlarla ayrılmamız gerekiyor. Arkadaşlarımız bu tempoyu sürdürdüğü müddetçe istediğimiz sonuçları alacağız. Belki üstteki gruptan daha zor maçlar oynanacak. Eskişehir ve İstanbul maçarından da iyi dönmek istiyoruz. Takımım bugün gerçekten süper oynadı. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum." dedi.

Birsaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise kupadakı 4-1'lik galibiyet sonrasında rakibin bugünkü maça hırsı çıkacağını bildiklerini belirterek, "Bunu oyuncularımıza da söyledik. Kadı ki henüz sadece yarı finale yükseldik. Henüz ne finale çıkıp Avrupa'yı garintiledik ne de kupa şampiyonu olduk. Burada da hedefimize sağlam adımlarla ilerlememiz gerekiyordu Takımın kötü oyunundan ve bireysel hatalarından sonra, hakemle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Verilen mücadele ve yapılan basit hatalar ile hakemin kötü yönetimi ve vermiş olduğu yanlış kararlar ile vermedikleriyle alakalı çok şey söylenebilir. Bugün itibariyle susmanın bizim için daha hayırlı olduğunu düşünüyorum. Allah'tan kupada böyle bir oyun ortaya koymadık. Telafi edebileceğimiz 5 maç var. Şu görüntü canımızı çok sıktı. Bir takım 3 günde bu kadar farklı bir görüntü ortaya koymamalı. Bunu inceleyip gerekli uyarıları yapacağız. Sivasspor bugün maçı kazanmayı çok istedi. Haklı bir galibiyet aldılar. Tebrik ediyorum." dedi.

Sivassporlu Uğur Kavuk, Erman Kılıç ve Kadir Bekmezci ise, kupadaki farklı yenilginin kendilerine yakışmadığını, bunu telafi için sahaya çıkarak yürekten mücadele ettiklerini belirterek, "Müthiş müceadele ederek önemli bir galibiyet aldık. Yağmurlu havada bizi yalnız bırakmayanlara teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki maçlarda da aynı başarıyı gösterip grubu lider bitirerek final oynamayı hedefliyoruz." dedi.

Bursasporlu Milan Stepanov ve Mehmet Sak ise, İstanbul'daki maça benzer bir maç oynandığını ama bu kez rollerin değiştiğini belirterek, kötü oynadıklarını dile getirdi.