Sivas'ta hava sıcaklığının sıfırın altında seyretmesi ve aralıklı kar yağışının etkili olması nedeniyle yarın oynanacak maç için 4 Eylül Stadı'nda çalışma yapıldı. Son günlerde yoğun kar yağışının etkili olduğunu belirten stat müdürü Fatih Şimşek, şunları söyledi:

"Kent merkezinde 25-30 santim kalınlığında kar vardı. Ama stat zeminimizde kar yok. Bugün ve yarında kar bekleniyor ama yine sıkıntı olmayacağını söyleyebilrim. Özellikle bu maç için de ısıtmayı yapan firmanın elektrik mühendisini buraya davet ettik. Buraya geldiler. Kısaca sahamız 10 numara, diyebilirim. Tabi bazı yerlerde sarılık gözüküyor ama o da ayaz nedeniyle meydana geldi. O da geçecek. Yine açık olan tribünlerdeki kar temizliğini yapacağız. Taraftarlarımıza hazır hale getireceğiz."

4 Eylül Stadı'nın alttan ısıtma sistemini yapan firmanın elektrik mühendisi Sercan Kars ise, "Sistemde bir sıkıntı olamaması için kontrollerimizi yapıyoruz. Dün kar yağmasına rağmen zemin şu an açık. Isı ayarlarını yaptık. Sistemin elektrik testlerini yaptık. Şu anda ısı, 15 ile 18 derece arasında ve zemin oldukça yumuşak" dedi.

Öte yandan Beşiktaş maçının oynanacağı saatlerde statta hava sıcaklığının sıfırın altında 3 ila 5 derecede arasında olmasının beklendiği bildirildi.