Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki yapılan çalışmaya 15 futbolcu katılırken, Fenerbahçe maçında ilk 11’de görev alan futbolcular çalışmaya katılmadı. Şenol Güneş’in bir çoğunda küçük sakatlıklar bulunan futbolcularını zorlu maç maratonu öncesinde dinlendirmek amacıyla çalışmaya almadığı öğrenildi. Vittek de ayrı bir sahada fizyoterapist eşliğinde koşu yaptı. Antrenmanı Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener ve yöneticiler de izledi. Teknik Direktör Şenol Güneş, çalışmayı izleyen yöneticiler ve tecrübeli teknik adam Ahmet Suat Özyazıcı’nın yanına gelerek bir süre sohbet etti. Bordo- mavili futbolcular ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Antrenmanın son bölümünde ise Trabzon’daki bir dershanenin öğrencileri sahaya gelerek futbolcularla fotoğraf çektirdi. Trabzonspor, Orduspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

İSTANBUL BAROSU’NDAN KINAMA

İstanbul Barosu, Trabzonspor’un avukatı Prof. Dr. Fatih Selami Mahmutoğlu’na yapılan sözlü saldırıyı yayınladığı bir bildiriyle kınadı. Trabzonspor internet sitesinden de yayınlanan bildiride şu görüşlere yer verildi:

"Kamuoyunda 'Şike Davası' olarak bilinen ve İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden yargılama sırasında usule ilişkin yapılan tartışmalardan sonra duruşmaya verilen arada bir spor kulübü yöneticisinin Baromuz üyesi Prof. Dr. Fatih Selami Mahmutoğlu’na yönelik olarak, meslek onurunu zedeleyici bir üslup ve tavır içinde sergilediği söz ve davranışlar asla kabul edilemez niteliktedir. Avukat, görevini yerine getirirken, müvekkili ile özdeşleştirilmemesi gereken ve herkes için gerekli olan savunmayı temsil etmektedir. Bu davada da savunma görevi yapan meslektaşlarımızın tanıklığında gerçekleşen söz konusu olumsuz tutumu Baro olarak kınıyor ve en kısa zamanda ilgili kulüp tarafından yapılacak açıklama ile bu tutum ve davranışların kulübü bağlamadığının açıklanmasını bekliyoruz."



ÖA(TM/SS)