HEYECANLI BEKLEYİŞ

Sezon başından beri sahasının onarımda olması nedeniyle tüm maçlarını Elazığ dışındaki kentlerde oynayan Sanica Boru Elazığspor, bu sabah teknik direktör Bülent Uygun nezaretinde maçın hazırlıklarını sürdürdü. Bordo beyazlı futbolcular, kendi sahalarında oynayacakları Akhisar Belediyespor maçıyla birlikte çıkışa geçeceklerini, karşılaşmayı heyecanla beklediklerini söylediler.

"EVİMİZDE KAZANMALIYIZ"

Antrenmandan önce bu yıl ilk defa seyircilerinin karşısında oynayacaklarını belirten Bülent Uygun, şunları söyledi:

"Aylar sonra seyircimizin önüne çıkacağız. Bunun heyecanı ve güzelliği var. Akhisar’da geçen yıl bizim gibi 1'inci Lig'de şampiyon olmuş çıkma başarısı göstermişti. Kendi evimizde kazanmamız gerekiyor. Çünkü şehrin de, takımın da camianın da galibiyete ihtiyacı var. Futbolcularımız da o istek, o arzuda. Her ne olursa olsun sahada ellerinden geleni yapacaklar. Esaret ile cesaret arasında 'c' harfi var. Dolayısıyla esaretlerini kırıp, üzerlerinde ki bu şansızlıkları atıp cesaretleri ile kendi bireysel yeteneklerini sergileyip kazanan taraf olmak istiyoruz. Bunu başaracak gücücümüz var. Galibiyeti camiamıza, taraftarımıza hediye edip, önümüzdeki güzel günlere doğru koşmaya başlamak istiyoruz."

"TARAFTARIMIZ BİZE ENERJİ VERECEK"

Bülent Uygun, daha önce yaptığı Akhisar Belediyespor maçıyla çıkış yakalayacakları yönündeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:

"Bunu söylememin sebepi, yepyeni kurulan bir takımın haftalara ihtiyacı vardır, eksikleri vardır, bunları giderecek zamana ihtiyaç vardır. O zamanı biz sezon başında zaten görmüştük. Onu yaşamıştık. Şu anda Türkiye’de en az bütçeyle kurulmuş 2 takımdan bahsediyoruz. Dolaysıyla bu zamanı belirtmemiz de bundan ibaretti. Bir de stadımızın bu zamana yetişeceğini o zamandan biliyorduk. O yüzden seyircinin bize vereceği o enerji, o destek bizi çok daha iyi yerlere getirecek."


ŞG(GG/AÖ) FOTOĞRAF