Nuri Asan Tesisleri’nde takımının atrenmanını yöneten Erhan Altın, daha sonra bir basın toplantısı düzenledi. Hem 2-2 biten Kartalspor maçı, hem de pazar günü oynayacakları Boluspor karşılaşmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Erhan Altın, şöyle dedi:

"Kartalspor’un ligin en organize olmuş en iyi takımlarından biri. Teknik direktörü ve takım kadrosu 3 yıldır aynı. Birbirlerini iyi tanıyan ve saha avantajlarını çok iyi kullanan bir ekip. Maçın tek hakimi Samsunpor’du. Ne olduysa 85’inci dakikadan sonra oldu. Tecrübesizliğimiz ortaya çıktı. Tabi ki bunlar futbolun içinde var."

Bazı eksikleri olduğunu kabul eden Erhan Altın, "Olumsuzluklarımız olacak. Bu olumsuzluklar olmadığı sürece bizim takımın başında ne işimiz var. İlerleyen haftalarda bunların üstüne koyarak eksiklerimizi tamamlamaya çalışacağız" diye konuştu.

Futbolun 3 neticeye açık bir oyun olduğunus hatıryatan Erhan Altın, takımının 2-0’dan sonra savunmaya çekildiği eleştirilerine şu cevabı verdi:

"Hiçbir teknik adam takımı geriye çekmez. Galibiyeti korumak için futbolcular ister istemez geri çekilir. Çok fazla geri çekiliyorsan sonucu da gayet doğaldır. Rakipte karambollerle bulacağı pozisyonları değerlendiriyor."

Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini dile getiren Erhan Altın, "Boluspor, ligin iyi takımlarından biri. Bünyesine çok kaliteli futbolcular kattı. Kartal maçını unuttuk. Boluspor maçından 3 puanla ayrılacağımızı umut ediyorum. Bizde o kapasite, o güç var" dedi.

Samsunspor’un büyük bir camia olduğunu vurgulayan Erhan Altın, temelleri sağlam kurmak zorunda olduklarını anlatırken de şöyle dedi:

"Kısa süreli projeler hep çöküş yaşar. Mağlup da olacağız. Bizler onu kaldırabilecek kültüre güce sahipsiz. Her geçen hafta üstüne koyarak gideceğiz. Eksik arkadaşlarımız var. Onların yerine oynayacak olanlara da güveniyoruz."


MS(İS/AÖ) FOTOĞRAF