"ISRARCI OLMANIN ANLAMI YOK"

Nuri Asan Tesisleri’nde Başkan Emin Kar ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Erhan Altın, pazar günü oynadıkları Şanlıurfaspor maçında alınan beraberliğin ardından istifa kararı aldığını söyledi. Samsunspor’dan ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını ifade eden Erhan Altın, şöyle dedi:

"Hayatımın sonuna kadar burayı unutamayacağım. Ben bu kararı almayı hafta içinde düşünmüştüm. İşlerin sağlıklı gitmesi için istifayı düşündüm. Samsunspor’u bir yere taşımak için ısrarcı olmanın da bir anlamı yok. Bir şeyler iyi gitmiyorsa, gitmiyor."

"TEK EKSİĞİMİZ VARDI, O DA GOLDÜ"

Başkan Emin Kar’ın istifa kararından sonra kendisine, "Beraber geldik beraber gideceğiz" sözlerinden çok etkilendiğini de vurgulayan Erhan Altın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ama takımın önünü açmakta fayda var. İyi olması için uğraştık. Futbolun güzelliklerini sahaya yansıttık. Saha içerisinde tek bir eksiğimiz vardı, o da gol. Bunu aşamadık. Böyle bir karar aldım. Başkanımıza, yönetimimize ve taraftarımıza çok teşekkür ediyorum, onları üzdük. Bir galibiyet gösteremeden ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Ben Samsunluyum, burada doğdum. Belki çok istememe rağmen Samsunspor formasını giymek nasip olmadı ama bu takımda teknik direktörlük yapmanın gururunu yaşadım."

"YOLLARIMIZI AYIRDIK"

Başkan Emin Kar ise açıklmasında Erhan Altın’a teşekkür ettiğini söyledi. Ligin 12 haftası içinde 9 beraberlik, 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet aldıklarını hatırlatan Başkan Emin Kar, şöyle devam etti:

"Bu sürece kadar geldik. 3.5 aydır çok sevdiğim saygı duyduğum Erhan Altın ve ekibiyle yollarımzı ayırdık. Hiç aklımızdan geçmeyen bir olaydı. Üzülerek de olsa yollarımızı ayırıyoruz. Her zaman burası onun kulübüdür, kapımız ona açıktır."

BESİM DURMUŞ GÜNDEMDE

Öte yandan Samsunspor’un Kartal’ın eski teknik direktörü Besim Durmuş ile görüştüğü, büyük ölçüde de anlaşmaya varıldığı öğrenildi.


MS(MS/AÖ) FOTOĞRAF