FUTBOLCULARIYLA TANIŞTI

Bu hafta Ankaragücü deplasmanına gidecek olan Samsunspor'da Besim Durmuş, takımının başında ilk antrenmanına çıktı. Antrenman öncesi futbolcularıyla bir görüşme yaparak yeni bir sürecin başladığını, herkesten özveri beklediğini söyleyen Besim Durmuş, yaptırdığı çift kale maçta oyuncularından tam konsantrasyon istedi.

MEHMET SAK AFFEDİLDİ 

Sakatlıkları geçen Nsumbu ve Musa Sinan’da takımla birlikte antrenmanlara başladı. Her iki futbolcunun da teknik heyetin görev vermesi durumunda Ankaragücü maçında forma giyebilecekleri belirtildi. Ayrıca Erhan Altın döneminde kadro dışı bırakılan Mehmet Sak’da Besim Durmuş’un isteği üzerine affedilerek takıma katıldı.

"BÜYÜK CAMİAYIZ"

Besim Durmuş, antrenmandan sonra yaptığı açıklamada Samsun'un bir futbol ovası olduğunu dile getirdi. Burada bulunmaktan son derece gururlu olduğunu ifade eden Besim Durmuş, şöyle devam etti:

"Samsunspor’u sevenlere, takip edenlere keyif veren, kazanan bir davranış sergileyen, üç puana ortak olan bir yapıyı üstüne koyarak ortaya çıkaracağız. Büyük Samsunspor’u Türk futbolunda önemli başarılar imza atan bu camiayı eski yapısına döndürmek istiyoruz. Samsunspor, büyük hayallerin sığabileceği bir kulüp, büyük bir camia. Bu takım herşeyi yapabilecek güçte."