Kore Havayolları’na ait bir uçakla 18.25’de İstanbul’a gelen Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımı Atatürk Havalimanı’nda taraftarlar ve kulüp idarecileri tarafından karşılandı. Atatürk Havalimanı’nda yolcular Galatasaraylı basketbolcuları alkışladı. Taraftarların fotoğraf çektirme isteklerini kırmayan basketbolcular daha sonra taraftarların tezahüratları eşliğinde havalimanından ayrıldı.


MUTLUYUZ, GURURLUYUZ


Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımı Antrenörü Sedat İncesi, “Çok gururluyuz. Gelir gelmez bu şekilde karşılanmak bizleri mutlu etti. Başarıdan sonra çok şey söylenir ama en önemli söylenecek şey gurur. Bu gururu tekrar Türkiye’ye getirdiğimiz için çok mutluyuz. Türkiye’ye dönmek ailemizle, taraftarlarımızla buluşmak çok güzel bir şey. Bu kupayı Türkiye’ye armağan ediyorum. Buradan Tüm Türkiye’nin Cumhuriyet ve Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Bizde üstüne şeker olarak bir kupa getirdik


CUMHURİYET BAYRAMI’NDA KUPAYLA GELDİK


Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımı oyuncusu İsmail Ar ise şunları söyledi:

“4’ncü defa dünya şampiyonu olduk. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda bu kupayı ülkemize getirdik. Bir ilki daha Galatasaray gerçekleştirdi. İnşallah önümüzdeki yılda bu kupayı getirmek istiyoruz.