Sağlam, son 6 haftada sahaya yansıttıkları oyun kalitesini bu müsabakalarda skorla taçlandırmak istediklerini anlattı. Sağlam, şunları söyledi:

"Takımımızın moral ve motivasyonu gayet iyi derecede. Son 6 haftaya baktığımızda her ne kadar sonuç anlamında mutlu olmasak da mücadele ve oyun kalitesi anlamında bir istikrarın ortada olduğu gerçeği var. Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Akhisar Belediyespor karşısında bu 6 maçlık periyotun bize gösterdiği performans ve oyun kalitesini biraz daha üst düzeye çıkarmayı ve geçen 6 hafta içerisinde skora yansımayan görüntümüzü ortadan kaldırıp bu oyun kalitemizi ve mücadelemizi skorla birleştirerek güzel bir müsabaka çıkarmak istiyoruz. Ligin üst tarafından kopmama adına bizim için önemli bir karşılaşma. Önümüzdeki bu fırsatı iyi değerlendirip iyi kullanmak istiyoruz."

"HEDEFLERİMİZDEN BİRİ TÜRKİYE KUPASI"

Nazilli Belediyespor maçına daha moralli çıkmaları için Akhisar Belediyespor maçından iyi bir sonuçla ayrılmaları gerektiğini belirten Sağlam, "Önümüzdaki salı günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Nazilli Belediyespor ile oynayacağız. Bu yılki hedeflerimizden bir tanesi; Ziraat Türkiye Kupası. Nazilli Belediyespor karşılaşmasına moralli gidebilmemiz için Akhisar Belediyespor maçı bizim için çok önemli bir müsabaka" diye konuştu.

PİNTO YİNE YOK

Hafta içi sakatlıklarla ilgili şanssızlıklar yaşadıklarını belirten başarılı çalıştırıcı şunları söyledi:

"Hafta içi bazı şanssızlıklar yaşadık. Basser’in bileğinde bir sıkıntısı var, Ferhat ve Bellushi’nin küçük sakatlıkları var. Pinto bu hafta da takımımızla beraber olamayacak. Bu hafta sakat futbolcularımızın yoğun olduğu bir hafta yaşadık ama kulüp doktorumuzla görüştük Ferhat, Bellushi ve Basser için olumlu görüş bildirdi. Yarın sabah antrenmanında futbolcularımızın durumuna bakıp ona göre kadromuzu oluşturacağız. Manisa’ya kalabalık bir kadro ile gideceğiz. Salı günü oynayacağımız Nazilli Belediyespor karşısına farkı bir kadro ile çıkma durumumuz söz konusu olabilir. O yüzden tüm oyuncularımızı Manisa’ya götürüp 4 günlük periyot içinde tüm oyuncularımızı kullanmaya çalışacağız."


EK(FK/AÖ)