Real Madrid, Bale'e kanca attı

Adı bir ara Barcelona ile anılan Tottenham'ın sol kanat oyuncusu Gareth Bale için Real Madrid, transfer etmek için kolları sıvadı. İspanyol basını eflatun-beyazlıların bu transfer için kesenin ağzını açacağını belirtti.


La Liga'da ilk yarıda aradığını bulamayan ve lider Barcelona'nın 16 puan gerisinde kalan Real Madrid, Tottenham'ın Galli sol kanat oyuncusu Gareth Bale için harekete geçti.
 
Madrid basının en önemli spor gazetelerinden Marca'nın haberine göre; eflatun-beyazlı ekip, Tottenham kulübüyle temasa geçip, Bale transferini gerçekleştirmek için düğmeye bastı.

Sakatlığı süren Marcelo ve istenilen performansı gösteremeyen Fabio Coentrao'nun bulunduğu sol bek mevkisine Gareth Bale'i transfer ederek kadrosunu güçlendirmek isteyen Real Madrid'in Galli oyuncuyu renklerine bağlayabilmesi için kasasından önemli miktarda parayı çıkarması gerekiyor.

Marca'ya göre; Bale için Real Madrid 35 milyon euro vermeye hazırlanırken, Tottenham kulübü 50 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor.

Gazete; iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğünü yazarken, Real Madrid'in 23 yaşındaki Bale'i önümüzdeki sezon kadrosuna katabilmek için önemli fedakarlıkta bulunabileceğini belirtiyor.

Bale'in Tottenham kulübüyle haziran 2016'ya dek sözleşmesi bulunuyor.