100'ÜNCÜ GALİBİYET MAÇI

Hafta boyunca Durugöl Tesisleri ve 19 Eylül Stadyumu'(nda kuvvet, teknik taktik ağırlıklı çalışan mor beyazlı takım, ligdeki 100'üncü galibiyet için ter dökecek. Oyuncularına Elazığspor'daki teknik direktör değişikliğinin rakip takıma artı motivasyon kazandırabileceği uyarısı yapan Cuper, yine rehaveti hatırlattı. Her antrenmanda ve maç öncesinde rehavete dikkati çeken Cuper, şunları söyledi:

"Yılmaz Vural takıma artı motivsayon sağlayacaktır. Sürekli söylüyorum biz takım olarak elimizden geleni yapacağız. Kazanmak için 90 dakika boyunca hiç durmadan çalışacağız, mücadele edeceğiz. Bu maçta çok dikkatli olmak gerekiyor. Hafta boyunca ve Milli maçlar nedeniyle verilen arada iyi hazırlandık. Bizim gibi rakip takımda bu maçı almak isteyecek. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz."

TARAFTARDAN TATLI İKRAMI

Öte yandan Ordusporlu taraftarlar, antrenman bitiminde Hector Cuper ve futbolculara tatlı ikramında bulundu. Taraftarlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Hector Cuper, "Maçı kazanıp çifte bayram yapacağız. Her zaman bizi destekliyorsunuz. Bütün Orduspor taraftarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.


NK(MS/AÖ) (FOTOĞRAF)