Hector Cuper, Durugöl Orduspor Tesisleri'nde takımına yaptırdığı antrenmandan önce b.asın mensuplarının sorularına cevap verirken, "Böyle bir durumu ben de duydum, ama yorum yok" dedi.

iye konuştu.

"KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ"

Cuper, cumartesi günü karşılaşacakları Sanica Boru Elazığspor maçına değinirken de, "Her zaman olduğu gibi kazanmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Elazığspor ve yeni teknik direktörü Yılmaz Vural'la ilgili değerlendirmelerde de bulunan Hektor Cuper, hafta boyunca iyi çalışacaklarını vurgularken de şöyle konuştu:

"Yılmaz Vural'ın takıma gelmesi için benim düşüncem, yeni bir teknik direktör, yeni bir motivasyon etkeni olabilir. İki takımda kazanmak için 90 dakika boyunca elinden geleni yapacak. Ancak onu söyleyebilirim."

TAKIM TEMPO ARTIRDI

Elazığspor maçının hazırlıklarını Durugöl Tesisleri'nde 1 günlük iznin ardından sürdüren mor beyazlı ekibin antrenmanda oldukça hırslı ve istekli olduğu gözlendi. Isınma hareketleri, teknik taktik ve kondüsyonla sürdürülen antrenmana Hector Cuper'de eşlik etti. Oyuncularını rehavete kapılmaması için sürekli uyarak Cuper, temponun yüksek tutulmasını istedi. İki grup halinde yapılan çalışmalar yaklaşık 2 saat sürdü.