"İLK YARIYI BİTİRELİM"

Levent Yıldırım, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında transfer konusundaki sözün teknik direktör Hector Cuper'de olduğunu belirtirken şöyle konuştu:

"Biz Orduspor olarak sorunsuz kulüp olarak yolumuza devam ediyoruz. Hiçbir futbolcumuza herhangi bir eksiklik yaşatmıyoruz. Onların da mutlaka kendi üzerine düşeni yapması gerekiyor. Biz teknik direktörümüzün işine karışmıyoruz. Teknik direktörümüz futbolcular gidecek derse, bizde ona göre yönetim kurulumuzla kararlar alıp bu tip değişiklikleri yapabiliriz. İlk yarıyı bir bitirelim transfer dönemi gelsin, antrenörümüz onu bize söyler."

"BURSA'DAN GALİBİYETLE DÖNECEĞİZ"

Beşiktaş maçını iyi oynamalarına rağmen kaybettiklerini, bu hafta karşılaşacakları Bursaspor maçını kazanarak kötü gidişata dur diyeceklerinide vurgulayan Levent Yıldırım, şöyle devam etti:

"Zorlu bir Beşiktaş maçı oynadık. Bu maçta mücadelemize rağmen bu maçı kaybettik. Orduspor'da düşüş aslında yok. Mücadeleci oyun halen devam ediyor. Orduspor ligin başından daha iyi futbol oynuyor. Diğer takımlar da artık formu yakaladılar. Mümkün olduğu kadar çok çetin mücadele içinde oldular. Orduspor'da alınan bu kötü sonuçlar kesinlikle bir kaygı doğurmamalı. Şu anda 18 puanımız var. Bu hafta Bursaspor maçımız var. Bursaspor maçında da biz yine galibiyet bekliyoruz. Dolayısıyla kaybedilmiş hiçbirşey yok."



NK(MS/AÖ) FOTOĞRAF