"ANTALYASPOR GÜÇLÜ BİR TAKIM"

Levent Yıldırım, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında Medical Park Antalyaspor maçı ve yapacakları transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. İlk yarıda 2 maç kaldığını hatırlatan Levent Yıldırım, şöyle dedi:

"Bu hafta Antalyaspor'la karşılaşacağız. Antalyaspor bildiğiniz gibi çok iyi bir çıkış yakaladı. Güçlü ve iyi bir takım. Bunun bilincinde ve farkındayız. Amacımız bu son kalan 2 maçımızda 6 puan toplayıp ligin ilk yarısını bitirmek. İkinci yarıya transferleri yapıp ikinci yarıya güçlü bir Orduspor'la girmek istiyoruz."

"GEREKLİ ÖNLEMLER ALINACAK"

İlk yarıda istemedikleri sonuçlar aldıklarını, bunun için devre arasındaki kampta gerekli önlemleri alacaklarını da vurgulayan Levent Yıldırım, şöyle devam etti:

"Her takım gibi biz de istemediğimiz sonuçlar almış olabiliriz ama Orduspor iyi bir takım. Kendi eksikliklerimizi görme fırsatı oldu. Gidişatımızı da ona göre ayarlayacağız. İlk devre arasındaki kampı çok iyi değerlendirip gerekli takviyelerle ikinci yarıda daha güçlü Orduspor yaratmayı arzuluyoruz."

"BİR BÜTÜNÜZ"

Teknik direktörleri Hector Cuper'den memnun olduklarını belirten Levent Yıldırım, son olarak şunları söyledi:

"Elbette kötü sonuçlar var ama bunları da çok kötüye yormamak lazım. Biz Cuper'e güveniyoruz. Bundan sonra da güvenmeye devam edeceğiz. Futbolcularımıza da taraftarımıza da güveniyor inanıyoruz. Bu son iki maçta bizi son üst düzeyde desteklemelerini bekliyoruz. Biz bir bütünüz."


NK(MS/AÖ) FOTOĞRAF