Hazırlıklarını Orduspor Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde start veren mor beyazlılarda moraller yerinde. Bugün yapılan antremana sakatlığı devam eden Numan ve Abdülkadir'in dışında tam kadro çıkan Orduspor, ısınma hareketlerinin ardından basına kapatılan bölümde taktik çalışması yaptı.

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, bütün maçların kendileri için zor olduğunun altını çizerek, "Keşke ligde kolay bir maç olsaydı ama yok. Bütün maçlar zor. Önümüzde de zor bir maç var. Sivas bizim üzerimizde. Bütün hazırlıklarımızı da buna göre yapıyoruz. Bu maçı kazanarak daha avantajlı duruma geçmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

CUPER'DEN KAPTAN GOSSO VE CULİO'YA UYARI

Beşiktaş maçı oynanırken Orduspor Kaptanı Gosso ve Culio arasında yaşanan tartışmayla ilgili olarak da konuşan Cuper, "Bunu herkes gördü. Bu konuyla ilgili kimse yalan söyleyemez. Evet o dakikalarda bir tartışma oldu aralarında ama bu daha çok taktik anlamında. Durmaları gereken noktalar yönünde bir tartışmaydı. Takımın iyiliğiyle ilgili tatsız bir görüntü yaşandı. İkisinin de aynı dili konuşmaması tetiklemiş olabilir. Ama bu sorun çözüldü. Ben ikisine de söyledim. Benim yönettiğim takımlarda böyle şeylerin asla olmayacağını, yaşanmayacağını söyledim. Zaten bütün takımda biliyor, kendileri de biliyor. Konuştular, barıştılar bir sıkıntı yok" diye konuştu.