Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, İstanbul’daki ofisinde 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Şamil Cinaz ile 3 yıl, 27 yaşındaki sağ kanat forvet oyuncusu Ferhat Görmüş ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Başkan Türkmen, Şamil Cinaz’a üzerinde İspanyolca "Tres Pontos" (3 puan) yazılı mor beyaz tişört hediye etti.

Orduspor’a gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Şamil Cinaz, "Başkanımızın Avrupa hedefleri beni etkiledi. Hedefi olan bir takımda oynamak her oyuncu gibi benim içinde büyük bir tecrübe olacak" diye konuştu.

Ferhat Çökmüş ise futbolla yatıp kalkan birisi olduğunu ifade ederek, "Orduspor'un hedefleri beni etkiledi. Başkan Nedim Türkmen'in hedefleri ve teknik direktör Hector Cuper'in olması Orduspor'u tercihimde önemli bir etkendir. Orduspor'da iyi işler yapacağımıza eminim" dedi.

İmza töreninda konuşan Başkan Nedim Türkmen ise, Orduspor’un hedefinin Avrupa kupaları ve Süper Lig şampiyonluğu olduğunu ileri sürerek, "Acele etmeden kararlı transferler yapıyoruz. Teknik direktörümüz Hector Cuper'in transfer listesine göre hareket ediyoruz" diye konuştu.