"DESTEK ALAMIYORUZ"

Başkan Nedim Türkmen, 26 yıl aradan sonra takımı Süper Lig'e çıkardıklarını, geçen yıl zor bütçelerle ligde kaldıklarını belirtti. Mali anlamda yeterince destek alamadıklarını vurgulayan Başkan Nedim Türkmen, takımının ligde iyi bir konumda olduğuna sözlerine eklerken şöyle devam etti:

"HALA GÖĞÜS REKLAMI YOK

"Bu takımı ne zorluklarla Süper Lig'e çıkardığımızı herkes biliyor. Bu sezon Galatasaray gibi çok güçlü bütçeye sahip bir takımı bile yendik. Ancak ligin ilk yarısı bitiyor hala bir göğüs reklamımız bile yok. Ordusporumuz'un kendi tekstil markası olan 'Sporza'nın reklamını yapıyoruz."

"TRANSFER YAPACAĞIZ"

Devre arasında transfer yapacaklarını da vurgulayan Başkan Nedim Türkmen, daha sonra şöyle konuştu:

"Orduspor'da forvetten bol bir şey yok. Şu an David Barral sakat, Stancu ve Hasan Kabze var. Teknik direktörümüz Hector Cuper'in 19 yaşında alt yapıdan keşfettiği Murat Torun kadromuzda var. Cuper'in vereceği listeye göre elbette transfer yapacağız. Ama devre arası yapılan transferler genelde verimli olmuyor. Sebebi de gelen oyuncular genellikle takımlarında forma bulamayan, kadroya giremeyen oyuncular oluyor. Bu bir risk ve sonuç olarak bu riski göze alıp devre arası çalışmalar yapacağız. Takımdan ayrılacaklar da yeni katılacaklar da olacak. Sadece transfer yapmak önemli değil. Anadolu takımları ayakta kalabilmek için her yıl alt yapıdan iki oyuncu çıkartabilmeli ve oyuncu satabilmeli."

STANCU'NUN DEĞERİ 15 MİLYON EURO

Başkan Türkmen, Galatasaray'dan aldıktan sonra 4 yıllık sözleşme imzaladıkları Rumen oyuncu Bogdan Stancu'nun isabetli bir transfer olduğunu anlatırken de şunları söyledi:

"Stancu'nun Orduspor'a sağladığı katkılar ortada ve yerinde bir transfer yaptığımızı düşünüyorum. Şu an yurt içi ya da yurt dışından bir teklif gelse 15 milyon euronun altında bir değere satmayı düşünmüyoruz."


NK(MS/AÖ) FOTOĞRAF