Taraftarın maçlara giderek takımı desteklemesi için çağrıda bulunan Genel Sekreter Murat Gürsoy, bilet fiyatlarında yüzde 50 oranında indirim yaptıklarını, yarın maçta bunun yansımasını beklediklerini söyledi. Orduspor Kulübü tarafından geçen yıl başlatılan "Geleceğin Taraftar Projesi”nin Ziraat Türkiye Kupası Sancaktepe Belediyespor maçıyla sürdüğünü "Baba beni maça götür" sloganıyla da bunun devam ettirileceğini ifade eden Gürsoy, "Önümüzde Sivas maçı var. Takımımız hafta boyunca yoğun şekilde çalıştı. Kaç haftadır alamadığımız 100. galibiyeti alarak yolumuza devam edeceğiz. Taraftarımızın biletini alıp maça gelmesini ve takımını desteklemesini istiyoruz. Biz sezon başında planladığımız hedefe doğru yürüyoruz. Bu yürüyüşte taraftarımızı ve Ordu şehrini arkamızda görmek istiyoruz. Hep birlikte bu zorlu süreci sezon sonunda en iyi şekilde tamamlayacağız. Sivas maçından alacağımız 3 puan bizim için çok önemli. Mutlaka bu maçı taraftarımızın desteğiyle kazanmalıyız" diye konuştu.

REHAVET UYARISI

Mor-beyazlı ekip Hector Cuper gözetiminde 19 Eylül Stadyumu’nda Sivasspor maçının provasını yaptı. Çift kale maç öncesi Cuper, oyuncularıyla 15 dakika teknik toplantı yaparak rehavet uyarısında bulundu. 1.5 saat süren tek antrenman sonrası futbolcular kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

3 OYUNCU SAKAT

Mor-beyazlı ekipte İbrahim Kaş, Selçuk Şahin ve Onur Tuncer’in sakatlığı halen devam ediyor. İbrahim Kaş, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde Prof.Dr. Ömer Taşer tarafından kontrol'den geçirilen oyuncunun sol diz dış yan bağında birinci derece esneme saptandı. Tedavisi devam eden İbrahim Kaş, Pazartesi günü antrenmanlara başlayabilecek.



NK(MS/AÖ) FOTOĞRAF