200 BORDO – MAVİLİ TARAFTAR İZLEDİ


Orduspor karşılaşmasını Trabzon ve çevre illerden gelen yaklaşık 200 bordo – mavili taraftar kendilerine ayrılan tribünden takip etti.


TRABZONSPOR İLK KEZ ZOKORA’SIZ


Trabzonspor’da geçtiğimiz hafta Fildişi Milli Takımı’nın Avusturya’da oynadığı hazırlık maçı için bu ülkeye giden, daha sonra ailevi problemleri nedeniyle izin aldığı belirtilen Zokora, bu sezon ilk kez bir maça çıkmadı. Trabzonspor’un ligde oynadığı 11 maçın hepsinde ilk 11’de sahaya çıkan Zokora, Videoton’la oynanan iki Avrupa kupası maçında da forma giymişti.


HALİL KULÜBEDE, EMRE İLK KEZ SAHADA


Trabzonspor’a sezon başında Bucaspor’dan transfer edilen ve özellikle antrenman maçlarında attığı gollerle göz dolduran Emre Güral, ilk kez bordo – mavili formayla bir maçta ilk 11’de sahaya çıktı. Sivasspor, Fenerbahçe, Kasımpaşa, Beşiktaş, Antalyaspor maçlarında 18 kişilik kadroya alınan ancak forma giyemeyen, Bursaspor ve Akhisar Belediye maçlarında ise ikinci yarılarda oyuna giren Emre Güral, Orduspor karşısında sol kanatta görev yaptı.


VİTTEK 9 HAFTA SONRA KADRODA


Trabzonspor’da sezonun ilk iki karşılaşması olan Karabük ve Elazığspor maçlarında forma giyen, Elazığspor filelerine de bu sezonki tek golünü bırakan Vittek, 9 hafta sonra Teknik Direktör Güneş tarafından kadroya alındı. Güneş ayrıca geçen sezon sık sık şans verdiği genç oyuncu Aykut Akgün’ü de bu sezon ilk haftadaki Karabükspor maçının ardından ilk kez 18 kişilik maç kadrosuna aldı. Güneş, izinli olan Zokora ve sakat Adrian’ın yanısıra, Mustafa Yumlu, Tolga, Volkan, Alanzinho, Cech, Henrique, Barış ve Ferhat’ı da Ordu kadrosuna almadı.


ÖA (TM/SSA)