alpay: sürat , adrenalin, başarı...Kerem: benim için tek kelimeyle aşk.Başkan Uğur Işık da pilotlardan Alpay'a katılarak; sürat ,adrenalin ve başarı dedi.

Ödül töreninden sonra DHA'nın sorularını yanıtlayan İstanbul Offshore Kulübü Başkanı Uğur Işık şunları söyledi:

"Çok güzel bir sezon oldu 7 değişik bölgede 14 yarış yaptık aşağı yukarı bayağı dünyaçapında kırılması zor bir rekor kırmış olduk. En yüksek yaptığımız yarış sayısı yirmiydi ama bu sene 14'te kaldık. Önümüzdeki senenin programında herhalde 16 veya 18'e doğru götürmeye çalışıyoruz. Malum bizim yarışlarımız son derece büyük ilgi çekiyor özellikle istanbul dışındaki şehirlerimizde. Ordan büyük talep var şimdi hepsini irdeliyoruz görüşüyoruz yetkililerle. İnşallah güzel bir takvim yakında kesinleşicek hale gelecek. Bu 2012 senesi bizim için çok iyi oldu takımlarımız çok başarılı oldu. Yaşadığımız ciddi kazalarda oldu o kazalardan derslerimizide aldık. Mesela en son istanbul da yapılan paladyum grampiri'de iki takım birbirine tam direk ortadan çarptı.O yarıştan sonra biz bütün teknelerin ön taraflarını değiştirme kararı aldık.O sivri burunlarını plastik yapacağız. Dolayısıyla aerodinamik yapları bozulmayacak.Bİr kaza anında o teknenin içine girmesini engelleyeceğiz. Bunun gibi birçok daha çalışmayla önümüzdeki sene takımlarımızı, pilotlarımızı çok daha güvenli yarışır hale getireceğiz. İnşallah daha iyi olacak."

"KEREM-ALPAY İKİLİSİ ÇOK UYUMLU"

Başkan Işık, şampiyon takım Kerem-Alpay ikilisi hakkında ise ; "İki kişinin birbirine uyumlu yarışması gereken bir şampiyona. İkiside çok başından beri beraber yarıştıkları için iki kardeş tabi ki bribirlerini çok iyi tanıyorlar. Kerem'in bütün deliliğini Alpay sakinleştirebiliyor. Zamanı geldiğinde Alpay'ın yürü dediğine Kerem fren yapıp sakinleştiriyor. Çok güzel bir ikili o yüzden başarı otomatik geliyor. Ben de huzurlarınızda tekrar tebirlk ediyorum şampiyonlarımızı" şeklinde konuştu.

SÖZ ŞAMPİYONLARDA

Kerem; "Yine şampiyon olduk çok mutluyuz. Yine çok güzel bir gece tekrar burda İstanbul Offshore Kulübüne ve bütün bu organizasyon da emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Başta Uğur Işık olmak üzere. O olmasa biz kendimizi yine yelken yarışları yapıyor olurduk heralde. Çok mutluyuz süper bir gece geçiriyoruz. İnşallah önümüzdeki senede aynı başarıyı yakalarız . Takımlar git gide kuvvetlenmeye başladı biz bütün bilgimizi tecrübemizi herkesle paylaşıyoruz. Herhalde önümüzdeki sene bu seneden çok daha zevkli ve mücadeleci bir yarış geçecek"

Alpay; "Bu yarışmada yarışıyor olmak bile şampiyon olmak gibi bir şey herkes için herkes öyle değerlendirsin birinci olmadım diye üzülmesin herkes. Daha evvelden hazır olmak gerek . Biz hep bütün konsantrasyonumuzu veriyoruz ve zamanında hazır oluyoruz. Başkanın dediği gibi beraber ve iyi bir ekibiz başarı geliyor sonra"

Daha sonra mikrofonu eline alan genç şampiyon Kerem, Başkan Uğur Işık ve ağabeyi Alpay'dan offshore'u üç kelimeyle anlatmalarını istedi ve ortaya şu cevaplar çıktı:


ALPAY: sürat , adrenalin, başarı...


BAŞKAN IŞIK: sürat ,adrenalin ve başarı...


KEREM: Benim için de tek kelimeyle aşk...


UD(UD/FG)