Antrenman öncesi teknik direktör Nurullah Sağlam, açıklamalarda bulundu. Nurullah Sağlam, haftasonu kaybettikleri Beşiktaş maçının kazanma planıyla gittikleri bir müsabaka olduğunu dile getirdi. Kazanabilecek bir mantalite örneğini sergilediklerini ifade eden Sağlam, "Ama oyunun bazı bölümlerinde anlayışın dışına çıkmamız bize pahalıya mal oldu. Özellikle ilk gol sonrası Beşiktaş'ın biraz daha geriye çekilip daha kontratak düşüncesi ile oynaması ve ikinci yarı eksik kaldıktan sonra tamamen kendi yarı alanlarına gömülmeleri oyunun sıkışmasına neden oldu" diye konuştu.

Haftasonu oynayacakları Galatasaray maçıyla ilgili olarak da Sağlam, "Belki de ligin en zengin kadrosuna sahip ekiplerden bir tanesi. Tabi kolay bir müsabaka değil. Biz de kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak bu müsabakadan istediğimiz sonuçla ayrılmayı planlıyoruz" ifadesini kullandı.

Sağlam, 'Galatasaray, karşısında özel bir tedbir alacak mısınız?' şeklindeki soruya ise "Galatasaray'ın oyun mantalitesi son haftalarda biraz daha farklılaştı. Biraz daha bekleyen takım görüntüsündeler. Biz de bu mantaliteye uygun tedbirler mutlaka alacağız" cevabını verdi.

Takımdaki cezalı ve sakat oyunculara da değinen Nurullah Sağlam, "Şu an cezalı Josef Boum var. Onun dışında Yattara ve Mustafa Sarp ile Ömer Aysan'ın sakatlıkları devam ediyor. Onun dışında bir sıkıntımız olmayacak gibi gözüküyor" dedi.



Mİ (AP/RT)