Macit Özcan Spor Kompleksi'nde basın toplantısı yapacağını ifade ederek basın mensuplarını tesislere davet eden Nurullah Sağlam, gazetecilerin karşısına çıkmadı.

Bu arada tesislere gelen Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ve yöneticiler, Nurullah Sağlam’la bir süre özel olarak görüştü.

Başkan Ali Kahramanlı, daha sonra basın toplantısı yaptı. Mersin İdmanyurdu’nun bulunduğu konuma gelmek için çok çabalar sarf ettiğini belirten Başkan Kahramanlı, şu anda takımın başarısız olduğunu, bunu da çözecek olanın ilk yarıda 27 puan alan bu teknik heyet ve futbolcular olduğunu anlatırken şöyle dedi:

"Teknik direktörümüz Nurullah Sağlam, bize görevini bırakmak istediğiyle ilgili bir karar aldığını vurguladı. Ancak biz bunu kesinlikle kabul etmedik. Bizleri buralara getiren kendesi ve futbolcularımızdır. Biz onların arkasında olmaya devam edeceğiz."

Futbolcularına borçları olduğunu da hatırlatan Başkan Kahramanlı, bu konuda da şunları söyledi:

"Türkiye’de bütün kulüpler borç içerisinde. Toplamda futbolcularımıza olan borcumuz 2 milyon 200 bin TL’dir. Bu hafta içerisinde kendilerine 1 Milyon 500 Bin TL ödeme yapacağız. Ondan sonraki süreçte de 4 Şubat’ta yapacağımız Genel Kurulumuz ardından geriye kalan 700 Bin TL’yi de ödeyerek borçları bitireceğiz."

Başkan Kahramanlı, kendilerine her fırsatta destek veren taraftarlara da teşekkür etti. Takım olarak zor bir süreçten geçtiklerini belirten Başkan Kahramanlı, "Taraftarımız iyi günde kötü günde hep yanımızda oldu. Bundan sonraki süreçte de bizlerden desteklerini esirgemesinler" dedi.


Mİ(AP/AÖ) FOTOĞRAF