D-Smart ekranlarında Uğur Demirkırdı'ya konuşan tecrübeli futbolcu Kuyt, şunları söyledi;

"Başlangıçlar her zaman için zor oluyor, Liverpool'da oynadığım dönemde de böyle eleme maçları oynadığımızda sezonun başlarında oldukça sıkıntılı dönemler geçiriyoruz. Önemli olan bu dönemi de güzel bir şekilde atlatabilmek. Şöyle söyleyebilirim ki, ben yüzde yüz değilim, belki takım da yüzde yüz değil ama bugün ki alınan skor için, mücadele için bütün takımımıza tebrikler demek gerekiyor. Bundan sonra ki dönemde daha da hazır olmak gerekiyor ve daha olumlu skorlar bizi bekleyecek."

Kuyt, yeni transfer edilen Milos Krasiç ve Yobo hakkında da, "Çok güçlü bir takımız ve iyi oyuncularımız var. Yobo ve Krasiç'in takıma katılmasıyla birlikte takımımız daha da güçlenecek. Bireysel anlamda burada bulunmaktan mutluyum ve takımımızın geleceğinde güzel başarıların da pay sahibi olmak için sabırsızlıkla bekliyorum. Yobo ile Krasiç'inde takımımıza girmesiyle birlikte takımımız daha da güçlenecektir ve benim de bu sabırsızlıkla beklediğim başarılar gelecektir" diye konuştu.

Ailesiyle ilgili olarak ise Kuyt, "Onlar İstanbul'un çok güzel bir yerinde beni izliyorlar. Takımımızı, maçlarımızı ve beni takip ettiler. Kısa bir süre sonra da birlikte olacağız. Umuyorum ki bütün ailem maçı beğenmiştir" şeklinde konuştu.


UD(UD/FG)