Bozüyükspor maçının hazırlıklarına başladıklarını kaydeden Giresunspor Basın Sözcüsü İbrahim Özkul, son haftalardaki şanssızlığı kırarak Bozüyükspor maçıyla çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Özkul, "Kupa geride kaldı. Artık lige döndük. İlk hedefimiz hafta sonu sahamızda oynayacağımız Bozüyükspor maçını kazanmak. Hazırlıklarımızı da bu doğrultuda sürdürüyoruz" dedi. Özkul, "Yönetim olarak başarı adına ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ancak son haftalarda bir şanssızlık yaşıyoruz. Bu şanssızlığımızı Bozüyükspor maçında kırarak çıkışa geçmek istiyoruz. Taraftarlarımız da bizi her maçta olduğu gibi bu maçta da yalnız bırakmasın" diye konuştu.

10 YIL ARADAN SONRA "VERGİ BORCU YOKTUR" YAZISI ALINABİLDİ

Bu arada Giresunspor’un geçmiş yıllardan biriken vergi borçlarının 355 bin lirasını  ödeyerek kalanının taksitlendirilmesini sağladıklarını belirten kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "10 yıl aradan sonra kulüp adına vergi borcu yoktur yazısı alınabildi. Biriken vergi borçları kulübün sırtında bir kamburdu. 355 bin lira ödeyerek vergi borcunu yapılandırdık. Böylelikle vergi borcu 1,5 milyon lira civarında azaldı. Artık 2 ayda bir 50 bin lira civarında ödeme yapacağız. Giresunspor taraftarı ve Giresunlu da yanımızda  olsun" dedi.

SEZER: "BU İŞİ BİZ DÜZELTECEĞİZ"

Giresunspor’un sol kanat oyuncularından Sezer Sezgin de özeleştiride bulunarak, "Bu iş böyle gitmeyecek. Bir an evvel toparlanacağız ve bu işi biz düzelteceğiz. Kendi sahamızda Pazar günü oynayacağımız karşılaşmayı kazanıp, ardından bir seri yakalayarak Giresun halkını sevindirmek istiyoruz. Bu takımı hak ettiği yerlere en kısa zamanda taşımayı hedefliyoruz" dedi.



HK(TM/AÖ) (FOTOĞRAF)