Karabükspor mağlubiyetinin ardından görevi bırakan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a ulaşılamıyor. Başkan Aziz Yıldırım tarafından dönmeye ikna edildiği belirtilen tecrübeli hocanın durumu da henüz netliğe kavuşmuş değil.

Fenerbahçe’de istifa eden ama Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım tarafından geri dönmeye ikna edildiği öne sürülen teknik direktör Aykut Kocaman sessizliğe büründü. Kardemir Karabükspor karşısındaki ağır mağlubiyetin ardından görevi bıraktığını açıklayan tecrübeli çalıştırıcıya 2 günden beri ulaşılamıyor. Memleketi Sakarya’da baba ocağına kapandığı ve telefonlara bakmadığı ifade edilen Kocaman’ın durumu da henüz netliğe kavuşmuş değil.

İddialara göre deneyimli hocanın istifadan döndüğü haberleri gerçeği yansıtmıyor. Can Bartu Tesisleri’nde futbolcular ile Başkan Aziz Yıldırım’ın ısrarları üzerine geri dönüş için süre isteyen Kocaman’ın hâlâ kararını vermediği belirtiliyor. 2,5 yıldan beri çok yıprandığını ve çalışacak gücünün kalmadığını kaydeden Kocaman’ın yeniden teknik direktörlük koltuğuna oturması yönünde zemin hazırlanmasına ise en çok ailesinin karşı çıktığı ileri sürülüyor.

Bu arada, ligde kötü geçen ilk yarıdan sonra devre arası tatiline de Aykut Kocaman kriziyle giren Sarı-Lacivertlileri 2 Ocak’ta başlayacak kamp öncesi sıkıntılı günler bekliyor. Sezonun ikinci yarısına Antalya’da hazırlanacak olan Kanarya, Kocaman krizini aşamazsa futbolcudan önce teknik adam arayışlarına hız vermek zorunda kalacak.

Tahkim’in Meireles kararı bekleniyor

Galatasaray derbisinde hakem Halis Özkahya’ya yönelik hareketi ve tükürdüğü iddiasıyla aldığı 11 maç cezaya itiraz eden F.Bahçeli Raul Meireles, Tahkim Kurulu’ndan çıkacak sonucu bekliyor. Tahkim’deki duruşmada kendini savunan Portekizli futbolcu hakkında yayıncı kuruluştan gelen görüntülere bakılarak karar verilecek.

Fenerbahçe’nin listesi kabarık

Fenerbahçe yönetimi, Aykut Kocaman’ın istifa etmeden önce verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Yönetimin, hocanın kararına bakmadan bu liste doğrultusunda çalışmalara start verdiği, Hoarau, Kaka, Diego, Valbuena, Demba Ba, Higuain ile Nobre için nabız yoklandığı iddia edildi.