Takımıyla ilgili eleştirilere katılmadığını, sakatlıklar ve cezalar nedeniyle har maça değişik bir onbirle çıktıklarını söyleyen Şota, şöyle devam etti:

"Trabzonspor maçında Kujoviç'i neden çıkarttığım eleştirildi. Kujoviç, karşılaşmanın ikinci yarısına adelesindeki çekme nedeniyle devam edemeyeceğini söyledi. Maçı tamamlaması için ısrar ettik ama dayanamayınca çıkarttım. Bu bile eleştirildi. Oynamayan, sakat veya cazalı oyuncular kıymete biniyor. Bu mantığı anlamak mümkün değil. Orduspor maçına cezalı oyuncularımız nedeniyle 2 yeni stoperle çıktık. Trioisi ve Amrabat'ın birlikte oynamasını bile eleştiren oluyor. İkisi farklı kanatlarda oynuyor. Maçtan sonra konuşmak, çok kolay. Bizim sıkıntımız, iyi oynadığımız maçlarda farklı skor bulamamızdan kaynaklanıyor. Örneğin çok iyi oynadığımız Beşiktaş, Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Galatasaray ve Trabzonspor, maçlarını kazanamadık. Kalan  6 maçımızı firesiz tamamlamak istiyoruz.''

Manisaspor maçı öncesi Zurab'ın Gürcistan, Triosi 'nin Avusturalya, Pekarık'ın Slovakya, Nunez'in Paraguay, Hasan Ali, Eren Güngör, Furkan, Okay ve Safa'nın ise Türk milli takımına kadrosuna katıldığını açıklayan Şota, antrenmanlarını A-2 takımından aldıkları oyuncularla sürdürdüklerini söyledi. Şota, ''Manispor maçı elbette önemli. Taraftar desteğiyle, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı arzuluyoruz'' diye konuştu.


OE(OE/AÖ)