4s MAÇ OYNAYAMADI

Galatasaray’la deplasmanda oynanan karşılaşmada sakatlanan Mouche, takımının Karabükspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Elazığspor ve son oynadığı Gaziantepspor maçlarında forma giyemedi. Mouche'nin Sivasspor maçının hazırlıklarına katılması teknik heyeti de memnun etti.

SAKATLARDAN BİR İYİ BİR KÖTÜ HABER

Bu arada Gaziantepspor maçının ikinci yarısında sakatlanan kaptan Nunez’in de iyileştiği açıklandı. Sağ kanat oyuncusu Steinsson’un tedavisinin sürdüğü, Sivasspor deplasmanında kadroda yer almasının zor olduğu bildirildi.

"HER MAÇIN ZORLUK DERECESİ VARDIR"

Öte yandan teknik direktör Robert Prosenecki nezaretinde, halı sahada fitnes antrenmanı yapan sarı kırmızılı oyuncuların hırslı olduğu dikkati çekti. Prosenecki ise antrenmandan sonra şöyle dedi:

"Her maçın zorluk derecesi var. Gaziantepspor maçında iyi futbol, etkili mücadele etmemize karşın, kaçırdığımız pozisyonlar yüzünden galip gelemedik. Sivasspor maçını kazanarak, yolumuza devam etmek istiyoruz. Şu anda Steinsson dışında noksanımız yok. Mouche’nin de iyileşmesi, antrenmanlara katılması bizim için bir artı oldu."


OE-DÖ(OE/AÖ) FOTOĞRAF