Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, oyuncularını tebrik ederek, "Önemli olan takım halinde mücadele etmekti. Yeni transferleri oynatarak risk aldık. Bu transferlerle Süper Lig takımı olduk. Taraftar takımımızı 90 dakika destekledi. Kendi sahamızda maç kaybetmemeye ikinci yarı devam ediyoruz. Deplasmanda bundan sonra o da olacak. Şimdi önümüzde 6 puanlık bir Ordu maçı var. Bu mücadeleyi sahaya yansıttığımızda her takımı yeneriz. Bu oyuncularla ligin sonunu en iyi şekilde bitireceğiz" dedi.

Takımıyla çıktığı ilk maçta gol atan Jahic, "Trabzonspor'u yenebileceğimizi biliyorduk. Zor bir maçı kazandığımız için mutluyuz" derken, Karabükspor'un yeni transferlerinden Hamroun da kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Yenilgi nedeniyle oldukça üzgün gözüken Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise şöyle konuştu:

"Kazanmamız gereken bir maçı kaybettik. Rakbimizi tebrik ediyoruz. Kazanmak için oynadılar. Saha koşullarını iyi kullandılar. Oyuna iyi başladık. İstediğimiz golü bulamayınca, oyun kontrolümüzde olmasına rağmen oyun disiplininden kopmalar oldu. İkinci yarı duran toptan yediğimiz gol rakibin direncini arttırdı. Arzumuza rağmen hatalarımız kaybetmemize neden oldu. Sahanın, zeminin ağır olması ataklarımızı engelledi. Bugün teknik oyuncularımızın kapasitesinden yararalanamadık. Final paslarında etkili olamadık. Sahaya kartopu atılması beni çok üzdü"

Serkan Balcı, 1-0 geriye düşünce demoralize olduklarını ifade ederek, Karabükspor'u tebrik etti.

Giray ise sahanın ağır olduğunu bildirerek, istedikleri pasları gerçekleştiremediklerini, kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.


BD(MÇ/Aİ)