Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz oyuncularını kutlayarak, "10 kişi kalmamıza rağmen pozisyon bile vermedik. 10 kişi kalınca geri yaslanmamız gayet normal. Türkiye'de mücadele ederseniz, doğru pozisyon alırsanız kazanırsınız. Futbolcularıma bunları söylüyorum. Mehmet Yıldız yorgundu, penaltı kullanması için ona izin verdiğim için hata yaptım. Herkesten özür diliyorum. Takım olarak doğru olanı yaptık. Sezon başındaki takımla devam etseydik, kurtulma şansımız hiç yoktu. Şimdi takım olma yolunda galip geldikçe yavaş yavaş ilerliyoruz. Sahamızda galip geldik, şimdi deplasmanda galip gelmemiz lazım. Pazar günü olan maçın pazartesi olmasını doğru bulmuyorum. Fenerbahçe maçı da bir gün sonraya alınmadı. Futbolcularımın 3 günde maç oynaması zor. Ben hayatımda hiç 3 günde bir maç oynamadım. Herkese eşit davrandıklarını söylediler, onları vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum" dedi.


İlhan Parlak, "Güven'in sakatlığı nedeniyle ilk 11'de oynadım. Herşeyde bir hayır vardır derler, bugün de böyle oldu" diye konuştu.


Mustafa ise deplasmandan getirecekleri puanların ligde kalmalarına yeterli olacağını ifade etti.


Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal şöyle konuştu:


"Oyuna kötü gol yiyerek başladık. Ön taraftaki oyuncunun isteksiz oluşu oyunumuzu engelledi. Oyunu çevirmek için mücadele ettik. Bu mücadelede bir tek Serdar istekliydi. Bu istek Fenerbahçe maçından sonra diğer oyuncularda az görüldü. Önemli bir puan kaybettik. Umutsuz değilim, bu takımın yaptıkları var. Daha da yapabileceğine inanıyorum. Artık Eskişehirspor ile yeniden lige başlamak istiyoruz. Daha istekli, daha yürekli oynamalıyız. Gkekas hasta, bundan sonra daha iyi bakacağız"


Bakkal, 3 günde bir maç oynanmasıyla ilgili görüşlerinin sorulması üzerine, "Maç başına para istemeye gelince istiyorlar. Bırakın bu tempoya alışsınlar" diyerek cevapladı.


Çok basit goller yediklerini belirten Adem, pozisyona giremediklerini söyledi.


Murat ise bundan sonra ki maçlara bakacaklarını belirtti.

BD(MÇ/SSA)