Sivasspor maçı öncesinde teknik direktörlüğü Hikmet Karaman'ı getiren Gaziantepspor, 8 eksiğe rağmen ligin flaş takımı Sivasspor'u 2-1 yenerek 3 puanın sahibi olurken taraftarların maç öncesi tribünde açtığı 'Hoş geldin Hikmet Kahraman' pankartı ise yeni hocanın maçla ilgili alacağı sonucun müjdecisi oldu.

Karcemarskas, İvan, Mahmut, ve Kerim'in sakatlıkları, Emre, Elyasa, Bekir ve Turgut'un ise kart cezalısı olmaları nedeniyle 8 eksikle Sivasspor karşısına çıkan Hikmet Karaman'ın öğrencileri, 90 dakika boyunca etkili bir oyun ortaya koyarken, ikinci yarının başında Kıvanç'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan rakibi adeta kendi sahasına hapsetti. Cenk'in son vuruşlardaki beceriksizliği nedeniyle Sivasspor karşısında farkı kaçıran Gaziantepspor'da teknik direktör Hikmet Kahraman için tribünden açılan ve soyadının yanlış yazıldığı "Hoş geldin Hikmet Kahraman" pankartı ise Kamil Ocak'ı dolduranlara hem tebessüm ettirdi hem de tecrübeli hoca için başarının müjdecisi oldu.

Sapara'nın yerine oyuna giren ve kaleye yaptığı ortayı kaleci Atilla'nın elinden kaçırması sonucu galibiyet golüne imza atan Muhammet Demir ise, attığı gole kendisi bile inanamadı. Bunu şaşkın hareketleriyle gösteren golcü futbolcu, galibiyet sevincini arkadaşlarıyla paylaştı.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise apar topar geldiği takımının ilk maçını galibiyetle kapatmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken şunları söyledi:

"Kart cezalısı ve sakat oyuncularımızın çokluğu nedeniyle oyuna etkili müdahale edemedik. Oyuna iyi başladık, ama kornerden yediğimiz golle mağlup duruma düştük. Devre arasında oyunculara taktik konularda konuştuk. Oyunculara 'Ben sizden bunları görmek istiyorum mağlup da olabiliriz. Önemli olan verdiğiniz mücadele, oyun izleyenlere zevk verdi mi? Ne yaptık? Bütün bunların ışığında devam ederseniz golü bulacağız' dedim. İkinci yarıya iyi başladık beraberlik golü geldi. Daha sonra Sivasspor'un 10 kişi kalmasıyla rakip kaleye daha çok yüklendik ve sonuçta galip geldik. Ama, oyunun son 3-4 dakikalık bölümünden memnun değilim. Beşiktaş maçının son 5 dakikasında uzatmalarda olduğu gibi. Amacımız iyi futbol oynamak. Ama zamana ihtiyacımız var."