Çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Şahin, "Takımı geçen sezona göre daha pozitif gördüm. Eski ve yeni oyuncular arasında iyi bir aile havası yakalanmış. Herşey iyi, herhangi bir sıkıntımız yok. Hocamızın görüşü de böyle. Takımımız ilk defa bir kondisyoner eşliğinde çalıştı. Futbolcularımızın hepsini fit olarak gördüm. Hatta 5-6 kilo veren futbolcularımız olmuş" dedi.



Hazırlık maçlarında neticelerin çok şey ifade etmediğini açıklayan Şahin, "Hazırlık maçları takımın eksiklerinin tespitinde bizim için çok önemliydi. Slovenya'da teknik ve taktik çalışmaları yaparak hazırlandık. Ankara'da Sivasspor, Gençlerbirliği ve Elazığspor ile oynayacağımız TSYD Kupası maçlarından sonra bunu devam ettireceğiz. Takımımız gerçekten altrenatifli ve geçen seneye göre daha pozitif. Kupa maçlarından sonra hocamızla oturacağız ve tekrar bir değerlendirme yaptıktan sonra gerekiyorsa transfer yapacağız. A, B, C planlarımız hazır. Hocamız istediği takdirde istediği müdahaleyi yaparız. Gücümüz var" diye konuştu.



Şahin, Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nun ışıklarında problem olduğunu, ilk karşılaşmaları olan Trabzonspor maçını gündüz oynayacaklarını söyledi.







BD(MÇ/Aİ)