Kardemir Karabükspor cumartesi günü sahasında konuk edeceği Beşiktaş maçının hazırlıklarına 2 günlük aranın ardından bugün başladı. Kasımpaşa maçında sakatlanarak oyundan çıkan Shelton antrenmana katılmadı.

Kasımpaşa maçında iyi mücadele ettiklerini ifade eden Skibbe, "Ama futbol anlamında yeterli değildik. Yine de bir puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Rakibimize çok fazla şans vermedik. Yediğimiz gollere baktığımız zaman ofansfta hatalar yaptığımızı görüyoruz. Kontrataktan goller yedik. Bu anlamda kendimizi düzeltmemiz gerekecek. Bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Beşiktaş karşısında da bu tip kontrataklara maruz kalmayalım. Lua Lua gol pozisyonunda biraz erken davransaydı maçı biz kazanmıştık. Lua Lua için burası yeni bir lig. İlerleyen haftalarda yükseliş gösterecektir. Birçok oyuncumuz yükseliş gösterecek ve üstüne koyacaktır" dedi.

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki maçı izlediğini söyleyen Skibbe, "Maçın genelinde Beşiktaş iyi bir oyun sergiledi. Yüksek motivasyonlu oynadı. Biz de Kasımpaşa maçında oynadığımız futboldan daha iyi oynamalıyız ki Beşiktaş'a karşı gerekenleri yapalım" diye konuştu.


BD(MÇ/Aİ)