Törende konuşan Mesut Bakkal, Karabükspor'da olduğu için mutlu olduğunu söyledi, "Daha önce birlikte çalıştığım oyuncular vardı. Hedeflere gidebileceğimiz bir kulüptü. Teklif geldiğinde düşünmeden kabul ettim. Bu takım iyi olacak. Çünkü kaliteli oyuncuları var. Bu kaliteli kadro, gerekeni yapacak. Yapmaları da gerekiyor" dedi. Karabükspor'un ligden düşmesinin aklından bile geçmediğini vurgulayan Mesut Bakkal, şöyle devam etti:

"Tek başıma hiç bir şey yapamam. Bazı şeyleri birlikte yapacağız. Çünkü bu geminin içinde hepimiz varız. Batarsak hepimiz batarız, ama batmayacağız. Takım olacağız. Üzülmeyi ve sevinmeyi hep birlikte bileceğiz. Çok sıkışık bir lig. Şu anda 9 puanımız var ama üstteki takımlarla da fazla bir fark yok. Kaliteli oyuncularımızla toparlanıp üst sıralarda yer alacağız."

BAŞKAN:"SIKINTIDAN ÇIKARANLAR KAHRAMANDIR"

Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin ise yaptığı konuşmada kendileri için ligin yeniden başladığını anlatırken şunları söyledi:

"Şu anda zor bir süreç ama bizim için kolay bir süreç olacaktır. Biz ve hocamız buna inanıyoruz. Sıkıntılı ortamlardan çıkaranlar kahramandır. Hocamız bu tecrübeye sahip. Sadece biraz sabır bekliyoruz. Kendisini tercih etmemizin sebeplerinden bir tanesi de tüm oyuncularımızı tanımasıdır. Onlarla daha önce de çalışmış olması. Şu anda kaybedilmiş bir şey yok. Bu kadro bu lig için yeterlidir. Hedefimiz ligde kalıcı olmak, büyük kulüp olmak."


BD(MÇ/AÖ) FOTOĞRAF