Hafta sonu sahasında konuk edeceği Manisaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan Kardemir Karabükspor'da, sakatlıkları nedeniyle Deumi, Şenol, Erkan ve Anıl antrenmana katılmadı. Orduspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular düz koşu yaparken, diğer oyuncular ise pas, 5'e 2 top kapma çalışması yaptı.

Orduspor karşısında karşılaşmanın ilk 30 dakikasında hiç düşünmediği bir oyun oynadıklarını belirten Bülent Korkmaz, "Baskı yerseniz bunalırsınız, öyle bir şeyde olmadı. Yediğimiz gollerden sonra oyunu toparladık ve durumu 3-2'ye getirdik. Belki 3'üncü golü de bulabilirdik. 3'üncü golü bulsaydık işin çok daha farklı boyutu olacaktı. Çok gel gitler yaşıyoruz. İçerideki maçlarımızda iyi, dışarıdaki maçlarımızda istediğimiz oyunu oynayamıyoruz. Tek sıkıntımız bu" dedi.

Korkmaz, Manisaspor maçını kazanmak istediklerini ifade ederek, "Olmazsa olmaz maçlarımızdan biri. Kendi sahamızdaki galibiyet istikramızı devam ettirmemiz gerekiyor. Bunun için de kazanmamız lazım. Mücadele edersek her takımı yeneriz" diye konuştu.