Hafta sonu deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor'un bugün yaptığı antrenmana sakatlıkları bulunan Mehmet Çakır, Erkan, Deumi, Kağan ve Şenol katılmadı, Mustafa Sarp ve Hamroun düz koşu yaptı. Kendileri için zor bir süreci geride bıraktıklarını belirten Bülent Korkmaz, şunları söyledi:

"Bizim için yeni bir zor süreç başladı. Eskişehirspor iyi bir takım, iyi oyunculara sahip. Hücumu çok düşünen, agresif oynayan bir takıma karşı oynayacağız. Büyük bir ihtimalle de buzlu bir sahada oynayacağız. Böyle olursa futbol kalitesi nasıl olur bilmiyorum ama mücadelenin çok üst seviyede olacağı kesin. Eskişehirspor'un göstereceği agresifliğe ve mücadeleye aynı ölçüde cevap vermemiz gerekir. Zor bir maç olacak. Ama kazanırsak neyin ne olacağını herkes biliyor. Ondan dolayı orada kaybetmeyi düşünmüyoruz."

Deplasman maçlarında galip gelememe sıkıntılarını hala yaşadıklarını söyleyen Bülent Korkmaz, "Bu tatkım benden önce de bu sıkıntıyı yaşadı, benden sonra da yaşıyor. Sevindirici tarafı kendi sahamızda kazanıyoruz. Deplasmanda da kazanmamız lazım. Bu süreçte bir deplasman galibiyeti bizim için çok iyi olur" diye konuştu.

Bülent  Korkmaz, ligde uzun bir süre sonra son 3 takım arasında olmadıklarının hatırlatılması üzerine şöyle dedi:

"Ben alta veya üste bakmıyorum. Kendi takımıma bakıyorum. Kazandığımız, kaybettiğimiz ya da berabere kaldığımız maçlara bakıyorum. Biz yukarıyı veya aşağıyı düşünecek bir durumda değiliz. Kendimizi düşünmek zorundayız. Bunu düşünürken de maçları kazanarak devam etmek zorundayız."