Kardemir Karabükspor, Eskişehirspor'u yenerek deplasmandaki ilk galibiyetini aldı. Sezon başından bu yana deplasman karşılaşmalarında galibiyet yüzü göremeyen Kardemir Karabükspor'da üç puan sevinci yaşanıyor. 

Deplasmandan ilk kez üç puanla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kulüp başkanı nevzat Şahin, "Deplasman şanssızlığımızı kırdık. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Olumsuz saha şartlarında iyi futbol oynamak çok zordu. Her iki takımın futbolcuları ellerinden gelen mücadeleyi gösterdi. Galip gelen taraf biz olduk. İnşallah böyle devam ettireceğiz. Futbolcularımıza inanıyoruz. Karabük'e layık olmaya çalışıyoruz. Karabükspor'un marka değerini yükseltmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" diye konuştu.

Şahin, taraftarları da her zaman yanlarında görmek istediklerini söyleyerek, "Onları her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Sahamızda Ankaragücü ile oynayacağımız maçta taraftarımız formalarını giyip, atkılarını takıp stada gelsin istiyoruz. Bizi izlemeye devam etsinler" dedi.