BİLET FİYATININ YÜKSEK OLDUĞUNU BELİRTEN TARAFTARLAR, KAPALI TRİBÜN YERİNE ESKİ AÇIK TRİBÜNE GİTMEYİ TERCİH ETTİLER


YILLARDIR TEZAHÜRATLARIN BAŞLADIĞI KAPALI TRİBÜNDE YER ALAN ÇARŞI GRUBU, MAÇI ESKİ AÇIK TRİBÜNÜNDEN TAKİP ETTİ


SİYAH BEYAZLI TARAFTARLARDAN BAŞKAN ORMAN'A :"FİKRET ORMAN, YILDIRIM DEMİRÖREN'DEN HESAP SORSANA!.."


ÖVÜNÇ ÖZDEM/İSTANBUL,


Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında dün Beşiktaş ile Sanica Boru Elazığspor'u arasında oynanan ve ev sahibi Beşiktaş'ın galibiyeti ile sona eren mücadele sırasında İnönü Stadı'nda yaşananlar zaman zaman karşılaşmanın önüne geçti.



Siyah Beyazlı yönetimin 150 TL ve 170 TL olarak belirlediği kapalı tribün biletlerine fazla talep çıkmayınca, İnönü Stadı'nın sembol tribünü belki de tarihinde ilk kez bu kadar boş kaldı.



Kapalı tribün ile özdeşleşen ve bu yıl kuruluşunun 30. yılını kutlayan Çarşı taraftar Grubu da bilet fiyatlarının yüksekliği nedeniyle daha çok eski açık olarak tabir edilen İnönü Stadı'nın Dolmabahçe Sarayı tarafındaki bölümünde karşılaşmayı takip ettiler.



Kapalı tribün boş kalınca da maç içerisindeki tezahüratlar da eski açık tribünden başlayıp stada yayıldı. Takım lehine yapılan tezahüratların yanı sıra eleştiri içeren ve yönetime mesaj vermek amacıyla dillendiren tezahüratlar da eski açıktan yükseldi.



Bilet fiyatlarının fazla olduğunu savunan taraftarlar, başkan Fikret Orman ve yönetim kuruluna yaptıkları tezahüratlarla kendilerini ifade ettiler.



Siyah Beyazlı taraftarlar ayrıca hem maç esnasında, hem de karşılaşmanın ardından kulübün eski başkanı ve şu anda Türkiye Futbol Federasyonu başkanı olan Yıldırım Demirören aleyhine tezahüratlılarda bulundular. Taraftarlar Fikret Orman'a hitaben "Fikret Orman, Yıldırım Demirören'den hesap sorsana" tezahüratı ile başkan Orman'a mesajlarını iletmeye çalıştılar.


ÖÖ