Karne heyecanı yaşayan çocuklarla bir araya gelen Hidayet Türkoğlu, şarkılarını çok sevdiği kendisi gibi baba olan sanatçı dostu Emre Altuğ'un da bu özel yemekte kendileriyle olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Hidayet Türkoğlu, karne heyecanı yaşayan çocuklarla önce Ümraniye Şerifali'de bulunan Hidayet Türkoğlu Spor ve Basketbol Okulu'nda basketbol oynadı, ardından yine Şerifali de bulunan kendisine ait yeni açtığı "Old Car Garage" Cafe de sanatçı dostu Emre Altuğ ile birlikte çocuklarla yemek yiyip, karne hediyelerini verdi.

Hidayet Türkoğlu, "Geleceğimizin Çocukları Vakfı" ile özellikle yaz dönemlerinde bir araya geliyoruz. Eşimle Ela doğmadan önce de hep çocuklarla ilgili projelerde yer almayı kendimize görev bilmiştik. Ela olduktan sonra ise bu isteğimiz daha bir perçinlendi ve daha hassas yaklaşmaya başladık bu tür konulara. Geleceğimizin Çocukları Vakfı, bünyesinde barındırdığı çocukların psikolojik gelişimlerine pek çok kurumdan farklı yaklaşıyor. Bizim onları desteklememizdeki en büyük etken de bu farklı yaklaşımları... Bünyelerindeki her çocuğa sadece barınma fırsatı vermekle kalmayıp, düzgün psikolojiye sahip, mutlu ve başarılı birey olarak topluma kazandırma çabalarını gönülden destekliyoruz. Sanatçı dostum Emre Altuğ da tek bir telefonla bizimle burada olmayı kabul etti. Kendisine sanatçı duyarlılığının dışında bir baba olarak bizlerle burada olduğu için teşekkür ediyorum" dedi.

Emre Altuğ ise, "Adından gururla söz ettiğimiz Hidayet Türkoğlu ile çocuklar gibi hassas bir konu dolayısıyla bir arada gelip, onları bir nebze de mutlu edebilmek bizleri de çok sevindirdi. "Geleceğimizin Çocukları Vakfı" gibi çocukların korunmasında büyük pay sahibi olan ve onları geleceğe sağlıklı bireyler olarak hazırlamak için çalışan kurumların her zaman yanındayız" dedi.


UD(UD/FG) FOTOĞRAF