Hollandalı yıldız, Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki galibiyet özlemi için “Galatasaray 16 senedir kazanamamış olabilir. Bu demek değil ki yine kazanamayacak. Her şeyin bir sonu ve ilki vardır. Bu pazar neden olmasın?” ifadelerini kullandı.

Benfica maçından sonra doping konrolüne giren, idrar örneği vermekte zorlanınca stattan en son çıkan futbolcu olan Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder, Milliyet’e özel açıklamalarda bulundu.

Hollandalı oyuncu sıcağı sıcağına hedef olarak Kadıköy’ü gösterdi. Galatasaray’ın, Şükrü Saracoğlu’ndaki 16 yıllık galibiyet özlemini anımsattığımızda Sneijder, “Galatasaray 16 senedir kazanamamış olabilir. Bu demek değil ki yine kazanamayacak. Her şeyin bir sonu ve ilki vardır. Bu pazar neden olmasın?” yanıtını verdi.

Fenerbahçe maçını taraftarlar için kazanmak istediklerini belirten Hollandalı oyuncu, futbolu istatistiklere göre yorumlamanın doğru olmayacağını dile getirdi. Sneijder “Nasıl ki Şampiyonlar Ligi’ndeki galibiyet özlemimiz sona erdiyse, Fenerbahçe’ye karşı da rakip sahadaki özlemimiz son bulacak” ifadesini kullandı.

Pazar günü Kadıköy’de kazanmak istediklerini tekrarlayan Sneijder, “Gol atacak mıyım, göreceğiz. Ancak önemli olan gol atmam değil kazanmamız” dedi.

Öte yandan Galatasaray’daki performansını her geçen gün artıran Carole ise Fenerbahçe derbisi hakkında, “Lige daha rahat bakabiliriz. Artık takım olarak iyi işler yapıyoruz. Bunun üstüne katıp devam etmeliyiz” diye konuştu.

Sakatlığını atlatmasına karşın Benfica maçında 18’e alınmayan Denayer’in ise morali bir hayli bozuktu. Belçikalı savunmacı sakatlığının geçtiğini ve “teknik” nedenlerle forma giymediğini ifade ederken, “Fenerbahçe maçında sahada olacak mısın?” sorumuza “Ben iyiyim, derbide elbette oynamak isterim, bakacağız” yanıtını verdi.