Bursaspor'da sözleşmesi uzatılmadığı gerekçesiyle sezon başında kadro dışı bırakılan genç golcü Batuhan, Hamburg'a geldi.

Genç futbolcunun Hamburg'daki menajeri ve transferin mimarı "Friends Sports" şirketinin Avrupa sorumlusu Raci Çapacı, Avrupa Postası'na yaptığı açıklamada, 1980'li yıllarda Galatasaray'ın eski oyuncularından "Rambo" lakaplı Yusuf Altıntaş'ın oğlu olan Batuhan Altıntaş'ın (19) bu sabah İzmir üzerinden Hamburg'a geldiğini ve ayağının tozuyla da takımıyla birlikte İsviçre'nin Zürich şehrindeki bir hafta süreli hazırlık kampına girdiğini aktardı.


Batuhan Altıntaş Hamburg'daki menajeri Raci Çapacı ile

RAKİP KALELERİ HAVALANDIRACAK


Batuhan'ı HSV'nin Türkiye kökenli yardımcı antrenörü Erdinç Sözer ile birlikte karşıladıklarını belirten Çapacı, " Bu sabah saat 6:00 da Hamburg'a gelen Batuhan'u ilk önce takım arkadaşlarıyla tanıştırdık. Batuhan, golleriyle Hamburg'un gururu olacak, rakip kale filelerini ise havalandıracak" dedi. 
Hamburg Spor resmi Instagram hesabından Batuhan'ı bu sabah itibari ile yeni transfer olarak açıkladı.



TÜRKİYE'DE YETİŞİP ALMANYA'YA GELEN İLK TRANSFER


Son maçta ligde kalmayı garantileyen Hamburg (HSV) ile 2 yılı  opsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzalayan Batuhan, Türkiye'de yetişerek Almanya'ya transfer olan ilk oyuncu ünvanına sahip oldu. Hamburg SV'nin Batuhan için Bursaspor Kulübü'ne yetiştirme bedeli olarak 400  bin euro ödeyeceğini belirtildi.