Ergün Penbe, maça kötü başladıklarını ve ilk dakikalarda mağlup duruma düştüklerini hatırlatırken şöyle konuştu:

"Hemen gol yedik. Kendi ayağımızdaki topu orta sahada kaptırdık ve çok amatörce bir gol yedik. Ağır saha şartlarına rağmen iyi mücadele ettik ama istediğimiz golü bulamadık. Çünkü gol yollarında büyük sıkıntıları olan bir ekibiz. Takımımızda iyi bir santrfor olmadığı için ceza sahasına kadar geliyoruz ama bu atakları golle sonuçlandıramıyoruz."

Maçın ikinci yarısına ilk yarıya oranla iyi başladıklarını kaydeden Ergün Penbe, hakemin kararlarının maçın önüne geçtiğini iddia ederken de şunları söyledi:

"Her şey güzel giderken Ramazan’a arkadan faul yapıldı. Rakip futbolcu ikinci sarı karttan atılması gerekirken biz gördük. Talihsiz bir durum oldu bizim adımıza. Kırmızı kart pozisyonundan sonra takımımız müthiş bir mücadele gösterdi ve skora denge getirdik. Ardından bireysel hatadan yenik duruma düştük. Bir de kötü bir gol yiyince olumsuz etkiledi. Hakem üçlüsü çok kötü bir yönetim sergiledi. İyi bir hakem olsaydı maçın skoru farklı olabilirdi. Hakem, yenilgimizde büyük pay sahibi oldu."

GİRESUNSPOR 41 GÜN SONRA TARAFTARI İLE BULUŞACAK

İlk yarıyı deplasmanda oynadığı Sarıyer maçıyla noktalayan Giresunspor, taraftarı ile 41 gün sonra buluşacak. Sahasındaki en son maçını 14 gün önce Sakaryaspor ile oynayan yeşil beyazlı ekip Sarıyer maçının ardından bir haftalık tatile çıktı.

29 Aralık Cumartesi günü Antalya Titanic Otel’de toplanarak devre arası kampının startını verecek olan Giresunspor, 27 Ocak 2013 günü Tarsus İdmanyurdu deplasmanı ile ikinci yarının startını verecek ve 3 Şubat 2013 Pazar günü Polatlı Bugsaşspor maçıyla taraftarına "merhaba" diyecek.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF