"VERİM ALAMADIĞIMIZ İSİMLERDEN AYRILDIK"

Nahid Yamak, teknik direktör Ergün Penbe’nin raporu doğrultusunda yönetim kurulu olarak transfer çalışmalarına başladıklarını ifade ederkemn şunları söyledi:

"Sezon başında yaptığımız transferlerden istediğimiz verimi alamadık. Bu yüzden birçok oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Ligdeki konumumuz da bunun göstergesi. Transfer çalışmalarını ilk yarının sona ermesiyle birlikte hız verdik. Gerek bizlerin gerekse de teknik direktörümüz Ergün Penbe’nin birebir görüştüğü futbolcular var. Görüşmelerimiz sürüyor. Kısa sürede anlaştığımız isimleri açıklayacağız."

"EKSİKLERİ BİLİYORUZ" 

Takımın birçok bölgesine takviye yapacaklarını da kaydeden Nahid Yamak, daha sonra şunları söyledi:

"Eksiklerimizi biliyoruz. Hücuma, orta sahaya ve savunmanın soluna takviyeler yapacağız. Takıma monte edeceğimiz nokta transferlerle bir süreden bu yana üzdüğümüz taraftarlarımızı sevindirip yeniden stada çekeceğiz. Biz yönetim kurulu olarak bundan önce sorunların üstesinden nasıl geldiysek, bundan sonra da devam edip yaşadığımız bu sorunu ortadan kaldıracağız."

SERHAT AKIN İLE GÜNDEMDEKİ İSİMLER

Transfer çalışmalarına başlayan Giresunspor'da ligin ilk yarısında Altay forması giyen ancak PFDK’dan aldığı ceza nedeniyle İzmir temsilcisiyle yollarını ayıran Serhat Akın, yeşil beyazlı takımın gündemine girdi. Çaykur Rizespor ile de görüşen Serhat’ın durumunun kısa sürede netleşeceği belirtildi.

GÜNDEMDEKİ İSİMLER

Giresunspor'un Beşiktaş’ın altyapısından yetişen ve Mustafa Pektemek’in transferinde takas olarak Gençlerbirliği’ne verilen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Onur Bayramoğlu ile Hacettepe’de kiralık oynayan 21 yaşındaki Efşan’ın yanı sıra 20 yaşındaki Okan Köse’nin gündeme aldığı öğrenildi. Teknik direktör Ergün Penbe’nin Ankara’ya geçerek Gençlerbirliği yetkilileri ile bir araya geleceği ve bu 3 futbolcuyu resmen isteyeceği bildirildi.

Ergün Penbe’nin ayrıca Kartalspor'la bağlarını koparan golcü oyuncu Burak Akdiş ile de görüştüğü belirtildi. Ergün Penbe’nin Galatasaray’dan arkadaşı da olan Burak Akdiş’i kadroda görmek istediğini kaydedildi.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF