Turgutluspor deplasmanında çok basit ve kendilerine yakışmayan goller yediklerini kaydeden Demir, "Deplasmanda ne yazık ki kaybettik, olabilir. Ancak daha çok maç var. Biz yine bu kadro ile maçlarımıza çıkacağız ve arkadaşlarımıza güveniyoruz. Böyle olmasını onlar da istemiyor. Nerede, nasıl hatalar yaptığımızın üzerinde çalışıyoruz. Deplasmanlarda kaybetme alışkanlığına son vereceğiz. Böyle devam etmeyecek. Bunun önlemlerini mutlaka alacağız" diye konuştu.

FETHİYESPOR’U YENECEĞİZ

Ellerinde yeni bir kadro olduğunu ve yeni bir sistem oturtturmaya çalıştıklarını aktaran Cengiz Demir, ilerleyen günlerde çok iyi şeyler yapacaklarına inandıklarını belirtti, "Turgutlu’da yaşadığımız bu olumsuz tabloyu olumlu hale çevirebileceğimiz bir Fethiyespor maçımız var. Sahamızda oynayacağımız bu karşılaşmayı taraftarımızın yine büyük desteği ile kazanacağız. Başarı için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

GİRESUNSPOR’DA ÖDEMELER DURDURULDU

Bu arada Giresunspor’un deplasmanda maç kazanamaması yönetim kurulunu yeni bir karar almaya sevk etti. Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ başkanlığında toplanan yönetkim kurulu, yaptığı toplantıda ödemelerin bir süreliğine durdurulması kararı aldı. Yönetim Kurulu'nun futbolculara yapılması gündemde olan peşinat taksitlerinin ikinci ödemesini ne zaman gerçekleştireceği hususunda ise tarih belirlemediği bildirildi. Ancak futbolcu peşinatları haricindeki taksitlendirilmiş diğer borçların ise ödeneceği belirtildi.

YEDEKLER HAZIRLIK MAÇINDA MAĞLUP OLDU

Hafta sonu oynayacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlılar bugün Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Bulancak Belediyesporla bir hazırlık maçı yaptı. Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakada Cengiz Demir, bu haftaya dek yeteri kadar forma şansı bulamayan isimlere görev verdi. Giresunspor, 16. dakikada Uğur Işıkal’ın golüyle öne geçti, Bulancak Belediyespor bu gole İbrahim’in 22 ve 40. dakikada kaydettiği gollerle cevap verdi ve sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu maçta görev almayan diğer oyuncular ise tesislerde antrenman yaptı. Giresunspor, Fethiyespor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı taktik idmanla tamamlayacak.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF