Manisa’da konaklayan yeşil beyazlılar yarın öğle saatlerinde Turgutlu’ya geçerek zorlu mücadeleye çıkacak. Giresunspor’da sakatlıkları devam eden Fatih Şen ile Berkan maç kadrosunda yer almazken yeşil beyazlıların 7 Eylül Stadı'na Mehmet Ali Tunç, Ömer Kandemir, Kıvanç Dağ, Süleyman Varlık, Cihan Gökal, Veysel Kılıç, Ramazan Durdu, Burak Karaduman, Habip Tok, Uğur Işıkal, Ümit Can Batman onbiri ile çıkması bekleniyor.

DEMİR: 3 PUANI ALACAK GÜÇTEYİZ

Ümitli gittikleri Turgutluspor müsabakası öncesinde bir değerlendirmede bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Cengiz Demir, iç sahadaki galibiyet serilerine deplasman puanları eklemek için bu hafta çok önemli bir sınav verecekleri kaydetti. Giresunspor’un yeniden yapılanma süreci içerisinde deplasmandan getireceği puanlara çok ihtiyacı olduğunu aktaran Demir, “Bu sezon deplasmanlarda iki maç oynadık ancak hedef puanları tutturamadık. Şimdi Turgutluspor karşısına çıkacağız. Bu maça çok iyi hazırlandık ve çok moralliyiz. Kritik Turgutluspor deplasmanından 3 puanla dönmeyi arzuluyoruz. Bunu da başaracak güce sahibiz” dedi.

TARAFTARLAR HAZIRLIKTA

Bu arada Giresunspor taraftarları, Turgutluspor müsabakasına gitmek için hazırlıklarını tamamladı. Giresun’dan gidecek taraftarların yanı sıra İstanbul, Ankara ve İzmir’de yaşayan Giresunluların da Turgutlu’da oynanacak maçta tribündeki yerlerini almaları bekleniyor. Yeşil beyazlı taraftarlar maç için gece yarısı yola çıkacak.