"SEVİNCİMİZE ORTAK OLUNSUN"

Takımın zor günler geçirdiğini ve başarının ancak kenetlenerek gelebileceğini vurgulayan Mehmet Kazancıoğlu, şöyle devam etti:

"Trabzonlu olmama karşın Giresunspor için mesai harcıyorum. Benim ya da yönetimde yer alan diğer arkadaşlarımız kadar Giresunlu işadamları da bu takımı sahiplenmeli. Üzüntümüzü yine içimizde yaşayalım ancak bari sevinçlerimize ortak olsunlar."

Giresun’daki işadamını ne tesiste, ne de statlarında gördüklerini vurgulayan Mehmet Kazancıoğlu, daha sonra şunları söyledi:

"Giresunspor yaşamımın önemli parçalarından biri oldu. Para verip memleketimde birçok takıma idareci olabilirdim ama sorumluluk alacaksam bunu Giresunspor’dan yana kullanmak istedim. Bizim hassasiyetimizi Giresunlu işadamları da göstermeli ve herkes Giresunspor için sorumluluk almalı."

"ÖNCE 350 BİN TL ÖDENECEK"

İkinci yarıya kadrosunu güçlendirerek alt sıralardan kurtulmanın hesabını yapan Giresunspor’un Türkiye Futbol Federasyonu’na 350 bin lira ödeme yaptıktan sonra resmi olarak transfer yapabileceği belirtildi. Giresunspor, 5 Ocak’ta başlayacak olan transfer döneminde anlaşma yaptığı oyunculara imza attırabilmesi için öncelikli olarak federasyona olan borcunu ödeyecek.

Federasyonun Giresunspor’un tam borç listesini ocak ayının başlarında kulübe bildirileceği, bu parayı ödeyebilmek için de yönetim kurulunun her kesimden destek aramaya başladığı öğrenildi.

LİSTEYE YENİLERİ EKLENİYOR

İlk yarıda mücadele ettiği kadrosunu büyük bir oranda değiştirecek olan yeşil beyazlılarda yönetim kurulu transfer döneminde kadrosuna katmayı düşündüğü oyuncularla yaptığı görüşmeleri sürdürüyor.

Yeşil beyazlı yönetim, Altay ile yollarını ayıran Serhat Akın, Gençlerbirliği’nin genç oyuncuları Onur Bayramoğlu, Okan Köse, Efşan Geçgin ve Kartalspor’dan Burak Akdiş’in ardından listeye yine Gençlerbirliği’nden Çağrı Tekin ile Çamlıdere Şekerspor’un eski oyuncusu Feridun Sungur’u da listeye aldı. Mustafa Bozbağ başkanlığındaki transfer komitesinin hem bu oyuncularla hem de kulüpleriyle görüşmelerde bulunduğu belirtildi.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF