Bozbağ, 1-0 yenildikleri Bugsasşspor maçının değerlendirmesini yaparken, ilk yarıda iyi oynasalar da genelde kötü bir oyun ortaya koyduklarını ifade etti. Kendi oyuncuları kadar hakem Sinan Cem İyihuylu’nun da kötü bir yönetim ortaya koyduğu anlatan Bozbağ, “Biz kötü oynadık. Hakem de hiç olmadık bir pozisyonda İsmail’e kırmızı kart gösterdi. Sonra kararın ağır olduğunu söylese de ne yaptığını o da bilmiyordu. Ancak biz her şeye rağmen bu deplasmandan 1 puanla dönmeliydik” dedi.

Bugsaşspor yenilgisini nazar boncuğu olarak kabul etmek istediklerini de kaydeden Bozbağ, “Artık bu maç geride kaldı. Önümüzdeki maçlara bakmalıyız ve bir çıkış başlatmalıyız. Giresunspor kadrosu ve genel yapısı itibarıyla bunu yapmak zorundadır” diye konuştu.

Öte yandan, bugünü dinlenerek geçiren yeşil beyazlı ekip yarın yapacakları idmanla Ünyespor maçının hazırlıklarına başlayacak. Giresunspor tesislerinde gerçekleşecek haftanın ilk idmanının saat 16.00’da başlayacağı bildirildi.

ÜNYE MAÇINI GECE OYNAMAK İSTİYOR

Bu arada Giresunspor yönetimi, Ünyespor müsabakasını gece oynamak için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvurdu. TFF’nin özellikle deplasman takımlarının geri dönüşü için gece maçlarına izin vermezken, Ünye ile aradaki mesafe nedeniyle maçın gece oynanabileceği aktarıldı.


HK(TM/Aİ)