Nazilli Belediyespor karşılaşmasında ilk kez takımının başında sahaya çıktığını belirten Ergün Penbe, "Hatayspor maçını tribünden izlemiş ve iç sahada oynamamıza rağmen çok fazla pozisyon vermiştik. Ancak Nazilli’de ufak tefek hataların dışında bunu yapmadık. Hem fiziksel hem mantıksal anlamda puan için savaştık" dedi.

"POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK"

Ergün Penbe, mağlubiyeti hak edecek bir futbol ortaya koymadıklarını anlatırken Berkan’ın kırmızı kart gördüğü pozisyonda hakemin ağır bir karar verdiğini  iddia ederken şunları söyledi:

"Berkan’a kırmızı kart, biraz ağır oldu. Ancak sadece orta hakem değil, diğer hakemlerde maçın skoruna etki edecek kararlara imza attılar. Sayısal anlamda eksik kaldıktan sonra oyun disiplininden çıkarak risk aldığımız dakikalar oldu. Bu süreç içerisinde beraberliği yakalamak için pozisyon bulduk ama başarılı olamadık."

"PENDİK MAÇIYLA YENİ BİR SAYFA AÇACAĞIZ"

Ergun Penbe, hafta sonu sahalarında oynayacakları Pendikspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladıklarını söyledi, "Göreve başladığımda hedefim oynayacağımız 5 maçtan en yüksek puanları toplamaktı. İlk sınavımızda bunu başaramadık. Ancak Pendik maçını kazanarak yeni bir sayfa açmayı planlıyoruz" dedi.

FATİH ŞEN İYİLEŞTİ

Bu arada Giresunspor’da 8 haftadan bu yana formasından uzak kalan takım kaptanı Fatih Şen iyileşti. Ligin 4'üncü haftasında oynanan Çankırıspor deplasmanında sakatlanıp 2 aydan bu yana forma giyemeyen Fatih Şen'in takımla birlikte çalıştığı, Ergün Penbe’nin görev vermesi halinde bu hafta 18 kişilik maç kadrosunda yer alabileceği bildirlidi.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF