Maçın ardından basın toplantısı yapmak isteyen Hikmet Karaman'a, kale arkasına yerleştirilmiş bir konteyner gösterildi. Sinirlenen Hikmet Karaman, önce toplantıya girmek istemedi ancak kulüp görevlilerinin kuralları hatırlatması üzerine küçük bir masa bulunan konteynere girdi. Karaman burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Futbol anlatmama gerek yok. Şu sorunları anlatalım. Gençlik Spor Bakanlığı mı, Bölge Müdürlüğü mü, Federasyon mu, kim bunun sorumlusu? Konteynerde beni basın toplantısına getiriyorsunuz. Böyle birşey dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş. O zaman biz buraya niye maç yapmaya geldik? Yazık. Yanda spor salonu var. Bir kere voleybol oynanmış. Ondan sonra da hiç kullanılmıyormuş. Bir de bizim soyunma odamıza bakın. 10 kişi sığmıyor. Sadece Arsinspor için söylemiyorum. Türkiye'nin ikinci, üçüncü ligi, amatörü, bütün her yeri demek ki böyle. Sonra gurbetçi çocuklar gelmiyor diyorlar. Gurbetçi çocukların oynadığı amatör ligdeki soyunma odalarına, sahalarına bakın. Gidin Almanya'da görün C klası, B klası. Oyuncuların soyundukları odaları görün. Fiziki şartları kötü. Koca binalar var etrafta. Soyunma odaları yapılsın. Zor mu? Trabzon, Karadeniz'in inşaat bölgesi. Türkiye'nin her yerinde en iyi inşaatı yapan ustalar Karadenizli. Burada bir soyunma odası yapamıyoruz."

Karaman, maçla ilgili soru sormak isteyen basın mensuplarına ise, "Maçla ilgili neyi konuşacağım?" diyerek kafilenin bulunduğu otobüse gitti.



ÖA(TM/AÖ) FOTOĞRAF