Ligin geride kalan 6 haftalık bölümünde 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak 7 puan toplayan kırmızı siyahlı takım, Antalyaspor maçından 3 puan bekliyor.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ligin ilk 6 haftasındaki zorlu virajdan kurtulduklarını, bundan sonraki maçların kendileri için oldukça önemli olduğunu söyledi. Deplasmanda Bursaspor karşısında galibiyeti kaçırdıklarını belirten Karaman, "Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, dördü de şampiyon olmuş. Derbi oynuyorsunuz. Sivasspor da geçen senenin flaş takımı, bunu bu yıl da devam ettiriyor. Bu lig fikstüründen çıkmak kolay değil. Buradan çıktık, ama esas işimiz bundan sonra başlıyor. Kadro yapısı olarak yavaş yavaş birlikteliği yakalıyoruz. Biraz daha çalışıp, daha fazla gelişeceğiz. Buna inanıyorum. Daha iyi işler yapacağız. Cuma günü çok önemli bir maç oynayacağız. Gaziantep'e önemli görevler düşüyor. Gaziantepspor hepimizin takımı ama başta şehrin takımı. Taraftarımızdan Hikmet Karaman olarak, coşku yaşatmalarını istiyorum" dedi.

Antalyaspor maçında tribünleri dolu görmek istediğini belirten Karaman, "Biz eğer ileride iyi işler yapmak istiyorsak, hem takımla hem de taraftarıyla o tribünde coşkuyu yaşatıp, naklen yayın olduğu bir dönemde Türkiye'ye göstermemiz lazım. Gaziantepspor, taraftarıyla sahada olacak. Ondan sonraki iş bize düşer. Antalyaspor karşılaşmasını kazanmak istiyoruz. Biz Gaziantepspor için bütün gücümüzle kazanma adına ne gerekiyorsa, onu yapacağız. Geçen haftadan moralli bir Antalyaspor takımı var. İyi bir maç olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Bursaspor maçında oyuna sonradan dahil olan oyuncuların takıma katkı sağlamamasından yakınan teknik direktör Hikmet Karaman, "Ben her zaman söylüyorum. Avrupada futbolcular ısınıyor. Bizim Türkiye'de oyuncular kale arkasında açma germe yapıyor. Bundan dolayı maça ısınamıyor. İnşallah TFF karar alır, kale arkasında ısınan oyuncuların başında mutlaka bir teknik adam olur" ifadesini kullandı.

Gaziantepspor'un yıldız futbolcusu Serdar Özbayraktar ise haftayı üç puanla kapatacaklarını iddia etti. Ligin geride kalan haftasında fikstüre bakmadıklarını, maçlara tek tek baktıklarını belirten tecrübeli futbolcu Serdar Özbayraktar, "Bu maçlarda 7 puan aldık. Daha fazlasını alabilirdik ama olmadı. Şimdi önümüzde Antalya maçı var. Bu maçı kazanıp, ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Taraftarlarımızın da desteği ile bunu başaracağız" dedi.


MB(AP/Aİ) FOTOĞRAF